PRÁVĚ ČTETE

Nechte se inspirovat: Báječné květinové vzory

Nechte se inspirovat: Báječné květinové vzory

Květiny jsou již odedávna nedílnou součástí svateb. První zmínka o podobě a úpravě svatební kytice jako symbolu mládí a plodnosti vznikla již bezmála před sto dvaceti lety. Živé květiny jako takové však nejsou hlavním tématem tohoto příspevku. V něm se totiž zaměřujeme na to, jak ozvláštnit svatbu tak trochu jinými květinami. Ve formě květinových vzorů, které mohou svatbě dodat na romantičnosti, lehkosti a přirozenosti.

Přestože mohou být květinové vzory vnímané jako součást výhradně jarních a letních svateb, na následujících fotkách se můžete přesvědčit, že květinový vzor lze využít v jakémkoliv ročním období. Například takové plastické zdobení šatů či krajka jsou i nadále evergreenem mezi svatebními šaty.

  

zdroj Style Me Pretty


Pokud zvolíte nepříliš zdobené šaty jemných odstínů nebo ve zkrácené délce, mohou je nádherně doplnit květinově zdobené boty. Vykročení do společné bude jako po rozkvetlé louce.

  

jeden Peter & Veronika / dva Southern Weddings


Sladění oděvu nevěsty a ženicha je jednou z nejdůležitějších součástí svatby. Velmi romanticky působí kombinace ženichovy kravaty s motivem květin a nevěstiných šatů s květinovou krajkou.

  

jeden Borrowed & Blue / dva Elizabeth Anne Designs


Šaty s květinovým vzorem mohou obléct také vaše družičky. Volte jemné pastelové odstíny, které nebudou působit nijak rušivě a dodají nádech jemnosti a romantiky.

  

zdroj Plum Pretty Sugar


Pro snoubence se smyslem pro humor a láskou k přírodě by se mohl náramně hodit květinový motýlek a vílí šaty doplněné květinovým věncem ve vlasech. A když ještě sladíte s motýlkem i svojí kytici, bude to dokonalé.

  

jeden Green Wedding Shoes / dva jojobride


Zajímavým trendem jsou svatební šaty s menšími či většími prvky černé barvy. Pro ty nevěsty, které by chtěly pro svůj den něco nevšedního může být právě černá barva způsobem, jak šaty učinit mimořádnými. Zároveň je černá variantou, jak vyladit zimní či podzimní svatbu.

  ball gown prom dress

zdroj Style Me Pretty


Na závěr vám přinášíme příklad svatby, na níž byly květinové vzory využity. Bohatě zdobený ubrus a květinový dort byly doplněny jemnými růžovými šaty nevěsty. Lze tedy jednoznačně říct, že květinové vzory představují něco, čeho není potřeba se bát, ale něco, co může krásně pozdvihnout váš velký den.


  

zdroj Elizabeth Anne Designs


SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
podělte se o váš příběh pod hashtagem #originalnisvatba