PRÁVĚ ČTETE

3 dobré důvody, proč mít fotky z příprav

3 dobré důvody, proč mít fotky z příprav

Když se budete po letech dívat na fotografie z vašeho svatebního dne, jak bude začínat? Budou to svatební přípravy nebo až příchod na obřad? Na tuto otázku je dobré znát odpovědět předem, a to nejen kvůli svatebnímu fotografovi. Já osobně miluji fotografie z příprav. Chcete vědět proč? Tak čtěte dál.

  

via Style Me Pretty / via Style Me Pretty

1. Zachyťte sladké momenty

Fotografie z příprav jsou důležitou součástí svatebního dne jako celku, od začátku až do konce. Příprava na váš velký den je plná emocí a neskutečné radosti, kterou v tom okamžiku sdílíte se svojí rodinou a přáteli. Už jenom proto je skvělé uchovat si tyto vzpomínky a pocity, ke kterým se díky obrázkům budete moci vracet celý život.

  

via Jana Williams Photography Blog / via Junebug Weddings

2. Zvykněte si na fotoaparát

Další skvělou věci na fotografiích z příprav je, že si zvyknete na to, že vás někdo fotí a zbavíte se počáteční nervozity. Pomalu, ale jistě se začnete před fotoaparátem cítit pohodlně a za chvilku si sotva všimnete, že tam je. A když budete kráčet uličkou, vaše pozornosti se může soustředit na to nejdůležitější, na vašeho snoubence, ne na fotoaparát.

  

via Style Me Pretty / via Erin & Tara

3. Ukažte krásné detaily

Díky focení svatebních příprav budete mít příležitost zachytit a ukázat všechny speciální detaily, které jsou součástí vašeho svatebního dne. Do příprav vašeho svatebního dne jste vložili tolik sil a a mnohé z těchto detailů – vaše šaty, boty nebo závoj – jsou věci, které si už asi nikdy neoblečete. Budete si chtít zapamatovat každý krásný detail, který udělal váš svatební den tak výjimečný!

  

via Style Me Pretty / via Style Me Pretty


SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
podělte se o váš příběh pod hashtagem #originalnisvatba