PRÁVĚ ČTETE

Mcelské svatby nebeské

Mcelské svatby nebeské

Svatební sezóna na Chateau Mcely sice ještě vrcholí, ale snubní prstýnky letošního léta jsou již rozdané. Další svatební příběhy začínají! Chateau Mcely je jedním z 2000 zámků, kterými Čechy oplývají. A tak se může rozehrát trendy hra na princezny a prince roku 2018.

A co bude frčet?

Dekorace s geometrickými tvary, svatební dorty v mramorovém a kamenné designu. Světýlky a závěsnými dekoracemi se nebude šetřit. To vše v kontrastu s ručně malovanými tiskovinami a nápaditými slavobránami.


  

fotografie Pavlína Jarošová / dekorace Inspirito.cz

Svatby v Boho stylu…

jsou stále populární. Čím méně svázané, tím více žádané, ale s luxusem, skvělým servise a grácií. Svatba na louce je jednoznačně top. Louky tvoří čtyři hektary parku a i názvy jsou lákavé. Co si takhle dát na pozvánku svatební obřad na velké kopretinové louce? Koření a šťávu dodá stylová party před svatební oslavou jako je “pool picnic” party u jezírka nebo večerní barbecue ve stylu Provance.

fotografie Štěpán Vrzala / dekorace Inspirito.cz / zastoupení Lilly Madona Prague

Do kurzu…

se dostává také obnovení manželského slibu a stále větší obliby se těší předvánoční a zimní svatby. Takže klapky na uši, bílé pletené ponožky a teplé rukavice, zapřáhnout koně za sáně s kožešinou a svatební zimní jízda může začít.

  

fotografie Matěj Třasák / dekorace Mat Flowers

Každý den v roce…

ale ve Mcelích stojí za to! Jaro je proslulé záhony tulipánů a narcisů. Léto fialovou šalvějovou stuhou lnoucí se celým parkem a barvenými voňavými loukami. Podzim koberci mnohobarevných listů. Závěr roku je výjimečný díky velkolepé adventní výzdobě, osvětlenému parku sedmy sty metry řetězů a extravagancí zářících lustrů zavěšených na stromech a zima se zahaluje do bílé romantiky.

fotografie Petr Pělucha

K tomu všemu…

Chateau Mcely nabízí atraktivní zimní svatební výhody, které lze čerpat od 1. prosince 2017 do 31. května 2018 a deset tipů proč mít svatbu netradičně v zimě.

  

fotografie a dekorace Cool Flowers


SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
podělte se o váš příběh pod hashtagem #originalnisvatba