Svatba ve stylu 30. let

fotografie Jan Veleta
Lipnice nad Sázavou

Pokud se rádi díváte na filmy pro pamětníky, dnešní svatba Lucky a Pavla inspirována stylem 30. let se vám bude určitě líbit. Mně osobně dostal modrý oblek ženicha s jemnými puntíky na košili a stylový motýlek. Plus to svatební auto nemá chybu. Až jednou vyrostu, pořídím si veterána. Jaký styl svatby se líbí vám?


  

Jejich příběh

Náš příběh začal už v první třídě základní školy. Na střední jsme spolu seděli i v lavici, pak mezi námi přeskočila jiskra a od té doby jsme spolu a stále zamilovaní. Velice důležitá je pro nás rodina a přátelé. A proto když se měl konat náš den D, věděli jsme oba dva, že u toho chceme mít všechny. Moc si vážíme toho, že je máme, jelikož to, že se naše svatba takto vyvedla, že na ní panovala pohodová atmosféra a den se stal nezapomenutelným, je především jejich zásluha.




  


Inspirací pro svatbu ve stylu 30. let byly černobílé filmy. Doba, která byla tak krásná a něčím jiná. Chtěli jsme se na chvíli vrátit do dob našich prababiček a pradědů a poděkovat jim za vše, co nám předali. I samotné místo obřadu bylo navrácením se do dob dětství, kdy se v sadu sáňkovalo. Navíc oba milujeme přírodu. I tento nápad se setkal s velkým úspěchem. Všichni nám moc pomáhali se zařizováním, dokonce nám postupně hlásili, co si už všechno pořídili za dobové doplňky. A i “zarytí nepřevlékači” do kostýmů se nechali strhnout.




  





Snažili jsme se také, aby vše vypovídalo o nás dvou, o tom, jací jsme a co máme rádi. A tak jsme se pustili do výroby dekorací a výzdoby. Vlastně i prsteny jsme si společně vykovali. Celý den byl naprosto úžasný, nelze vybrat jen jeden moment. Opravdu jsme si na chvíli zahráli na Adinu Mandlovou a Oldřicha Nového.



svatební fotografie Jan Veletašaty Salon Empatievizáž Kosmetický salon Ivana / make-up Zuzana Libosvárová, salon Estet / oblek Reserved / květy Květinka Petra / prsteny Kované prsteny / hudba BlueBand


SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
podělte se o váš příběh pod hashtagem #originalnisvatba