PRÁVĚ ČTETE

Hotel Amade Château ideální místo nejen na zásnuby...

Hotel Amade Château ideální místo nejen na zásnuby

Dnes bych vám chtěla představit překrásné místo, které jsem navštívila ještě začátkem roku. Kouzelný butique hotel Amade Château, který je umístěný v prostředí historického zámku, jen necelou hodinu jízdy od Bratislavy. Jakmile vkročíte do hotelu, milý personál vás uvede do prostor lobby, kde na vás dýchne historie starobylého rodu Amadeovců. No zároveň vás přivítá dokonalý luxus moderní doby.

hotel-amade-chateau-01

Hotel má výjimečnou polohu. Nachází se na klidném a malebném Žitném ostrově, který představuje největší suchozemský ostrov v Evropě, chráněnou vodohospodářskou oblast středoevropského významu s četnými termálními prameny a je jednou z nejúrodnějších částí Slovenska visit our website. Můžete si zde dopřát odpočinek v privátní a domácké atmosféře boutique hotelu a své tělo zrelaxovat v pravých tureckých lázních, které jsou jeho součástí.

hotel-amade-chateau-02  hotel-amade-chateau-03hotel-amade-chateau-09

Měla jsem možnost užít si soukromou prohlídku hotelu spolu s krásným vyprávěním o historii a významu výzdoby jednotlivých místností a své chuťové buňky jsem rozmazlila v restauraci Pompadour. Škoda, že mi na dezert z cukrárny ve stylu de Gournay nezbylo volné místo.

hotel-amade-chateau-04 hotel-amade-chateau-05  hotel-amade-chateau-06

Chcete k tomu více romantiky? Přilehlý obrovský anglický park je nejdokonalejší místo pro romantický piknik ve dvojici. Károvaná deka rozprostřena v trávě, pletený piknikový košík, ledem vychlazené šampaňské, květiny a domácí delikatesy. Nebo si vychutnejte slavnostní večeři při 101 svíčkách v Čínském salónku. Možná vás, ale hlavně vašeho partnera, toto místo inspiruje k vyslovení „té“ otázky. A nakonec si Amade Château zamilujete tak, jako já. A kdo ví, možná svůj svatební den oslavíte právě zde!

hotel-amade-chateau-10  hotel-amade-chateau-11 hotel-amade-chateau-07

fotografie Hotel Amade Château 


SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
podělte se o váš příběh pod hashtagem #originalnisvatba