PRÁVĚ ČTETE

„Až já budu velká“ od Kyšky Lišky

„Až já budu velká“ od Kyšky Lišky

Moc ráda podporuji nové, zajímavé, kreativní a originální projekty. Jedním z takovýchto projektů je oblečení značky Kyšky Lišky. Je to oblečení vytvořené pro holky, kluky, ale i pro velké holky – tak aby s důvtipem, elegantností a lehkostí všechny tyto světy propojovala. Maminky se prostřednictvím značky Kyšky Lišky můžou dělit o svůj vkus a styl se svými dětmi, nebo je to naopak?

kysky-lisky-01

Proč právě název Kyšky Lišky? Protože tak jako všechny děti, tak i toto oblečení by mělo být vtipné, chytré, originální, šmrncovní a trošku rebelské. A tím, že Dominika Kobierská (dáma, která stojí za touto značkou) má doma dvě holčičky, pak taky šikovnou neteř, kolem dokola samé malé kamarádky, odstartovaly první malou kolekcí nazvanou „Až já budu velká“.

kysky-lisky-02  kysky-lisky-03kysky-lisky-04

Sukně pro velké holky, na nevšední i celkem všední situace, v dlouhé i krátké verzi. Jednoduchá barevnost a zajímavý plastický materiál lehce kombinovatelný s jakýmkoliv stylem – retro i moderním, elegantním i rebelským. Sukně i šaty pro malé holčičky můžou být součásti „velkého“ dne a poté sestřihem, který hravě zvládne každá z Vás, můžou být hlavním kouskem letní sezóny. Popřípadě lze délku libovolně zkrátit na tu, která Vaší postavě nejvíce lichotí. Tyto krásné sukně i šaty značky Kyšky Lišky najdete a koupíte na ArtBe.

kysky-lisky-05 kysky-lisky-06

fotografie Photo Rossi


SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
podělte se o váš příběh pod hashtagem #originalnisvatba