PRÁVĚ ČTETE

Romantická svatba s ležérní venkovskou elegancí...

Romantická svatba s ležérní venkovskou elegancí

FOTOGRAFIE LUCIE MYNÁŘOVÁ

Když chcete skloubit klasickou romantickou svatbu s ležérní venkovskou elegancí, může být pro vás svatba Lenky a Petra tou pravou inspirací. Elegantní prostory obřadu, svatební hostina na statku, paleta plná jemných pastelových barev a rustikálních dekorací. Jak by vypadala ta vaše?

lenka-petr-01


Očima ženicha

Náš společný příběh započal v pracovním kolektivu jednoho brněnského wellness centra. Lenčin britský smysl pro humor mě dostal spolehlivě do kolen hned na první dobrou, a pak už se vše rozjelo na plné obrátky – kino, večeře, pozvání na domácí bábovku, stěhování, společné bydlení, zásnuby a naše dcera Sára. Trošku jsme si to otočili no (úsměv). Vzhledem k našim shodným životním hodnotám a postojům jsme se velmi rychle shodli i na konceptu svatby. Neměli jsme nějaká přehnaná očekávání, zároveň jsme ale chtěli, aby svatební kulisy vystihovaly naše osobnosti. A i díky skvělým fotkám s radostí konstatuji, že se svatební vize podařila naplnit měrou nejvrchovatější.

lenka-petr-02  lenka-petr-03
lenka-petr-04
lenka-petr-05
lenka-petr-06  lenka-petr-07
lenka-petr-08
lenka-petr-09  lenka-petr-10
lenka-petr-11


Očima nevěsty

Po narození dcery byla svatba výzvou, přeci jen času na přípravy se toliko nedostávalo. Vdávat jsem se chtěla ve svém rodném kraji, na Brněnsku. S Peťou jsme se shodli, že bychom rádi skloubili jistou reprezentační noblesu s ležérní venkovskou elegancí. Jako místo obřadu byla zvolena Novorenesanční dvorana UMPRUM muzea v Brně, místo hostiny pak bylo v decentně rustikálním stylu statku Samsara na Blanensku. Peťa přizpůsobil jednotlivým aranžmá i svůj oděv a spolu s jeho přáteli podobně oděnými dokreslovali stylovou atmosféru slavnostního dne.

lenka-petr-12
lenka-petr-13
lenka-petr-14  lenka-petr-15
lenka-petr-16  lenka-petr-17
lenka-petr-18
lenka-petr-19
lenka-petr-20  lenka-petr-21
lenka-petr-22
lenka-petr-23  lenka-petr-24
lenka-petr-25  lenka-petr-26
lenka-petr-27
lenka-petr-28  lenka-petr-29
lenka-petr-30


fotografie Lucie Mynářová // vizáž nevěsty Kristýna V.isage // výzdoba Agentura Elysée // květiny Květiny Bára // svatební dort a dezert Dorty a cukroví na přání



SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
podělte se o váš příběh pod hashtagem #originalnisvatba