PRÁVĚ ČTETE

Intimní svatba uprostřed Prachovských skal

Intimní svatba uprostřed Prachovských skal

fotografie HONZA MARTINEC

Absolutní uvolněnost a obrovská pohoda – přesně tak vypadal svatební den Kláry a Jonáše, kteří se rozhodli pro netradiční intimní svatbu uprostřed krásné přírody prachovských skal, kde si řekli svoje ano. Pouze s oddávajícím a svědky, piknik v trávě stejně tak jako první tanec. Na krásné video z této svatby se můžete podívat zde.

klara-jonas-01


Jejich příběh

Vše začalo mými sny o dlouhovlasém chlapci. Ráno jsem se budila s tím, že takového určitě nechci. Pak přišla nabídka odjet na víkend do Prahy. Psal se 1. listopad 2013 a já jsem cestou v autobuse měla motýlky v břiše a pocit, že přijde něco neobyčejného. A taky že ano. Kamarádka mě vzala na posezení s jejími přáteli. Jonáše jsem znala z facebooku a z jejího vyprávění, ale nijak mě neoslovil. Tedy do té doby, než jsem jej uviděla naživo a promluvil. Přesně tehdy jsem se do něj zamilovala. Sebrala jsem veškerou odvahu a poprosila jej, zda by mě vzal na prohlídku Prahy. Následující den jsme se prošli na Petřín a celou dobu jenom mluvili a mluvili. Po té jsme se vídali po 3 týdnech, protože jsem tenkrát bydlela v Brně. Avšak po čtyřech měsících jsem již byla pražačka.

klara-jonas-02
klara-jonas-03
klara-jonas-04  klara-jonas-05
klara-jonas-06
klara-jonas-07
klara-jonas-08
klara-jonas-09  klara-jonas-10
klara-jonas-11
klara-jonas-12
klara-jonas-13


Na moje narozeniny 19. 6. 2015 mě Jonášek požádal o ruku a začal se tak naplňovat jeden z mých snů. Svatba v Prachovských skalách. Termín jsme stanovili na 16. 9. 2015, aby se to dobře pamatovalo (úsměv). Místo mezi skalami jsme vybrali již minulý rok, když jsme tam byli na výletě. Svatba měla být nízkorozpočtová a to se taky podařilo. Šaty jsem koupila v prvním obchodě v obchodním centru, kde na ně měli slevu a pak stačil pár šikovných rukou a z obyčejných šatů se staly šaty dokonalé.

klara-jonas-14
klara-jonas-15  klara-jonas-16
klara-jonas-17
klara-jonas-18
klara-jonas-19
klara-jonas-20  klara-jonas-21
klara-jonas-22
klara-jonas-23
klara-jonas-24  klara-jonas-25
klara-jonas-26
klara-jonas-27  klara-jonas-28
klara-jonas-29
klara-jonas-30


Oddával nás Petr Samojský, který svým empatickým projevem udělal z obřadu něco výjimečného. U fotografa jsme měli jasno. Honza je prostě jednička! A když s sebou vzal i svého kamaráda Honzu, pro kterého bylo svatební natáčení premiéra, věděli jsme, že náš den bude uchován v nádherných fotografiích a videu. Veganský catering nám zajistili šikovné holky z VegTeg Cateringu. Wrapy, dort a cupcakes s lesním ovocem byly vynikající a pochutnali si všichni.

klara-jonas-31
klara-jonas-32  klara-jonas-33
klara-jonas-34
klara-jonas-35
klara-jonas-36
klara-jonas-37  klara-jonas-38
klara-jonas-39
klara-jonas-40  klara-jonas-41
klara-jonas-42
klara-jonas-43
klara-jonas-44
klara-jonas-45


Chtěli jsme svatbu intimní, jen o nás dvou. A ne svatbu, kterou děláme pro potěchu ostatním. Proto jsme si mohli energii toho dne vychutnat a tím i uchovat v našich myslích. Nebojte se zařídit si svatbu po svém a tak jak to cítíte, protože je to jenom váš den.

klara-jonas-46
klara-jonas-47
klara-jonas-48  klara-jonas-49
klara-jonas-50
klara-jonas-51
klara-jonas-52


fotografie Honza Martinec // video Honza Bartoň // šaty nevěsty Mango // doplňky Antique Romance // květiny Květinářství Jiřina // wrapy, dort a cupcakes VegTeg catering



SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
podělte se o váš příběh pod hashtagem #originalnisvatba