PRÁVĚ ČTETE

Svatba Jany a Radima | Parkhotel Brno

Svatba Jany a Radima | Parkhotel Brno

jana-radim-01

Heslo dne: “Veselá a bezstarostná nevěsta!” Přesně taková byla Jana ve svůj svatební den s Radimem. I když, jak sama píše, to byl pro ni velmi emotivní den, fotografie vyzařují naprosto pohodovou atmosféru svatebního dne v kruhu těch nejbližších, přátel a známých, kterou zachytil MILAN HRUŠKA.

jana-radim-03
jana-radim-04
jana-radim-06
jana-radim-05
jana-radim-08

Očima nevěsty Jany

Vzali jsme se 27.6.2015, tedy po čtyřech letech krásného vztahu. Obřad jsme měli církevní v kostele sv. Tomáška v Brně a zbytek dne jsme si užili v areálu Parkhotelu Brno. Svatební den byl nádherný. Pro mě to byl velmi emotivně náročný den. Byla jsem velmi dojatá, hlavně během církevního obřadu. Svatba se nesla v duchu jednoduchého stylu, bílé a mocca barvy. Velmi jsem toužila po bílých pivoňkách, hedvábných šatech a kožešině z bílé lišky, což se mi splnilo. A proč kožešina? Protože ji nosila Marilyn Monroe i Adina Mandlová a prostě to vypadá luxusně a šik (úsměv) chichi…

Ráno probíhala příprava nevěsty v hotelu, kam se postupně sjeli hosté, mé nádherné družičky, fotograf a kameraman. V pokoji, kde jsem se chystala, začalo být dost živo, ale přesně tak to mám ráda, protože u mě v tyhle momenty byli ti, co mám nejradši 🙂 Nervózní jsem začala být s příchodem fotografa Milana, v tu chvíli mi došlo, že už jsme vážně TADY!

jana-radim-07
jana-radim-09
jana-radim-10
jana-radim-11
jana-radim-12  jana-radim-13
jana-radim-14


Se stylingem mi pomohla make-up artist Simona Buchtová. Pamatuju si, že na zkoušce před svatbou jsem chtěla nahé líčení a nic výrazného. Povídaly jsme si a Síma mi řekla, že s mými rty mít nevýraznou rtěnku je hřích (úsměv). Když jsem řekla, že šaty budu mít jednoduché a chci jen červené nehty, řekla, že něco zkusí. Namalovala mi rudé rty. Mně to přišlo moc výrazné a nezdálo se mi to. Jak to dopadlo je vidět z fotek.

K oltáři mě vedla mamka, protože nikdo jiný mi není tolik blízký a chtěla jsem, aby mě vedla právě ona. Obřad byl dojemný. Byla jsem utajená nevěsta, takže mě všichni viděli až v kostele, včetně manžela. Nikdy nezapomenu, jak se na mě díval. První jeho věta před oltářem byla: „Jsi nádherná“.

jana-radim-15
jana-radim-16  jana-radim-17
jana-radim-19
jana-radim-26
jana-radim-18
jana-radim-20


Šaty jsem měla celé hedvábné, lehké jako vánek. Šila mi je švadlenka Zuzka, za což jí nikdy nepřestanu být vděčná! Svatební focení proběhlo v areálu Parkhotelu. Náš svatební den jsem si nijak nepředstavovala, ale nic nemohlo být lepší. Ale to si myslí asi každá nevěsta (úsměv). Velkou zásluhu na hladkém průběhu celého dne měla především naše koordinátorka Zuzka z Jedinečné Svatby. Bez ní bychom to nikdy nezvládli s takovým nadhledem a precizností. Vše bylo dokonalé – počasí, prostředí, nálada, jídlo. Ale vím, že ať bychom se brali kdekoliv, bylo by to perfektní, protože bychom tam vždycky byly my dva – Radim a já.

jana-radim-21
jana-radim-22
jana-radim-23  jana-radim-24
jana-radim-25


 fotografie Milan Hruška | video Milan Hruška | šaty nevěsty Salon Zuzana Hanzlíková | make-up & vlasy Simona Buchtová | koordinace svatby Jedinečná Svatba | místo obřadu Kostel sv. Tomáše v Brně | recepce Parkhotel Brno




SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
podělte se o váš příběh pod hashtagem #originalnisvatba