PRÁVĚ ČTETE

Svatba Michaely a Lukáše, areál Botanika

Svatba Michaely a Lukáše, areál Botanika

michaela-lukas-01

Nevěsta Michaela napsala o své svatbě… Náš svatební den proběhl 1.8.2014 v areálu Botanika v Horním Bezděkově. Díky krásnému počasí probíhalo vše pod širým nebem. Celá svatba se nesla v romantickém duchu. Hlavními barvami byla starorůžová, béžová a bílá barva. Z květin převažovala bílá a růžová růže a pivoňka.
Svatební den začal u mých rodičů, kde se připravovala nevěsta. Nechybělo líčení, kadeřník, svatební šaty, podvazek, šperky, parfém a další. Vše co potřebuje každá nevěsta (úsměv). Lukáš nad přípravami tolik času nestrávil, i když nakonec vypadal taky báječně (úsměv). Postupně během dopoledne přijížděli nejbližší rodinní příslušníci. Ostatní hosté už čekali v areálu Botanika, než dorazím. Tam proběhl slavnostní obřad, výměna prstýnků a gratulace pod širým nebem.

michaela-lukas-02  michaela-lukas-03
michaela-lukas-04
michaela-lukas-05  michaela-lukas-06
michaela-lukas-07
michaela-lukas-08  michaela-lukas-09
michaela-lukas-10
michaela-lukas-11

Během obřadu mě doprovázela spousta nádherných družiček. Po vynikajícím obědě v rodinném kruhu a v kruhu nejbližších přátel, přišel na řadu svatební dort. Malinovo-jogurtový dort potažený mandlovou hmotou a posetý mandlovými srdíčky. Focení probíhalo v krásném prostředí areálu. O zábavu se postaral DJ Honza společně s hudební kapelou. Mezi všemi panovala výborná nálada. Já jako nevěsta jsem si svatební den moc užila. Byl to nádherný zážitek, na který nikdy nezapomenu. A okamžiky z naší svatby úžasně zachytila na svých snímcích fotografka Katka.

michaela-lukas-12
michaela-lukas-13
michaela-lukas-14
michaela-lukas-15
michaela-lukas-16  michaela-lukas-17
michaela-lukas-18
michaela-lukas-19  michaela-lukas-20
michaela-lukas-21
michaela-lukas-22
michaela-lukas-23  michaela-lukas-24
michaela-lukas-25
michaela-lukas-26  michaela-lukas-27
michaela-lukas-28
michaela-lukas-29  michaela-lukas-30
michaela-lukas-31
michaela-lukas-32  michaela-lukas-33
michaela-lukas-34
Cut Edge bridal veil  michaela-lukas-36
michaela-lukas-37


fotografie KatesPhotography | wedding | make-up mink lashes lilymink | vlasy Robert Černý | dekorace a květinová výzdoba Mirka Hanfová | svatební dort Cukrárna Dolce Vita, Kladno | DJ Honza Lukavský, Rádio Relax | bridesmaid dresses: instyledress, Horní Bezděkov




SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
podělte se o váš příběh pod hashtagem #originalnisvatba