PRÁVĚ ČTETE

3 Instagramové účty pro vaši inspiraci

3 Instagramové účty pro vaši inspiraci

Věděli jste, že i na Instagramu najdete hromadu krásné a zajímavé inspirace pro váš svatební den? Dnes vám proto představím další 3 instagramové účty, které se rozhodně vyplatí sledovat. A to nejen kvůli inspiraci. Plus nezapomeňte sledovat také @youandme_mag nebo můj osobní Instagram @bylucie

SIBO Designs

svatební inspirace

Příběh značky SIBO Designs začal svatebním dnem jedné mladé holandské tehdy slečny, která tak dlouho hledala dokonalý doplněk do vlasů, až   jeden vytvořila. A pak další, a další… a teď jsou její překrásné kousky známé po celém světe.
Instagram @sibodesigns

Loverly

3-instagramove-ucty-loverly

Lover.ly je stránka, na které najdete neskutečné množství svatební inspirace. Něco jako Pinterest, ale výhradně na svatební téma. Určitě vám usnadní plánování vašeho velkého dne.
Instagram @loverly

Joy Thigpen

3 Instagramové účty SIBO designs

Joy Thigpen je neskutečně talentovaná svatební designérka. Všeho, čeho se chytí, vypadá přímo pohádkově. A to nejen v oblasti svateb. Pokud vás její práce fascinuje, nezapomeňte ji sledovat.
Instagram @joythigpen

A jeden bonus na závěr…

Jana Bušková

svatební inspirace

A jako bonus na závěr jsem si pro vás nechala něco z „domova“. Janu Buškovou určitě znáte díky značce Zvěčněte se. Teď má už i vlastní stránky.
Instagram @jana_buskova_videography



SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
podělte se o váš příběh pod hashtagem #originalnisvatba