PRÁVĚ ČTETE

The DAY – váš osobní svatební časopis

The DAY – váš osobní svatební časopis

svatební fotografie

Vždy mě potěší, když narazím na nový, zajímavý projekt, který se týká svatebního dne. Proto, když se mi ve schránce objevil email, který představoval TheDAY – osobní svatební časopis, byla jsem víc než nadšená, a řekla jsem si, že vám o něm určitě musím napsat.

“TheDAY není fotoalbum. Není to ani fotokniha. Není to automatizovaný produkt, ale výsledek tvůrčí práce lidí. Vždy nekompromisně individuální!”

Lépe se to asi ani nedá shrnout. Každá jedna svatba je originál, je individuální, je VAŠE. Je to výjimečná událost, která si zaslouží, aby se na ni nikdy nezapomnělo. Vzpomínky časem blednou, ale fotografie, obrázky či videa nám pomáhají je jednou za čas oprášit. A když už máte ze své svatby nádherné fotografie, proč je neproměnit na něco víc… TheDAY může být třeba i fantastickým dárkem k výročí. Nebo tímto originálním zpracováním vašich svatebních fotografií překvapte vaše známé a rodinu.

the-day-casopis-02
the-day-casopis-03
the-day-casopis-04
the-day-casopis-05

Pokud vás TheDay – osobní svatební časopis zaujal, a chtěli byste se dozvědět více, určitě navštivte webové stránky tohoto projektu. Najdete tam množství zajímavých informací – jako je cena, odpovědi na často kladené dotazy, takže je dost pravděpodobné, že tam najdete odpověď i na ten váš, no a samozřejmě kontakt. A na závěr, takto vypadá váš osobní svatební časopis, když je hotový…

fotografie použité v časopise Pavlína Jarošová



SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
podělte se o váš příběh pod hashtagem #originalnisvatba