PRÁVĚ ČTETE

Svatba Milady a Jirky, zámek Dačice

Svatba Milady a Jirky, zámek Dačice

milada-jirka-01

Nevěsta Milada o své svatbě napsala… „Co se vzít?“ Asi spoustu lidí zklamu, že náš příběh není jako z romantického filmu, ale o to víc je na něm pravdy, úcty a lásky.
Řekli jsme si, že všechno naplánujeme společně, budeme se držet při zemi, našich priorit a věcí, které máme oba rádi. Dobře, nějaké datum. Co 8.8.? Prima, mají volný termín fotografové? Má volný termín restaurace? A co zámek v našem městě, který je obklopený nádherným parkem? Skvělé, vše klaplo a teď se pustit do těch „detailů“.

milada-jirka-02
milada-jirka-03  milada-jirka-04
milada-jirka-05
milada-jirka-06  milada-jirka-07
milada-jirka-08
milada-jirka-09  milada-jirka-10
milada-jirka-11
milada-jirka-12
milada-jirka-13  milada-jirka-14
milada-jirka-15
milada-jirka-16
milada-jirka-17
milada-jirka-18  milada-jirka-19
milada-jirka-20
milada-jirka-21
milada-jirka-22
milada-jirka-23
milada-jirka-24  milada-jirka-25

Dobré jídlo, káva, skvělá hudba, smích, rodina a přátelé – to byla naše představa. Výzdoba v krémové a smetanové barvě provoněná kávou. Jednoduché oznámení, které vystihuje podstatu věci. Jemné šaty zdobené krajkou, romantický účes v rukou skvělé kadeřnice, líčení od vždy usměvavé a upovídané kamarádky. Báječné jídlo vařené skvělým šéfkuchařem a kamarádem. Rozplývající se cukroví, zákusky a hlavně luxusní svatební dort v režii rodinné cukrářky a mistrové. Květiny a květinová výzdoba od mé maminky – co více si přát. Živá hudba v podobě smyčcového kvarteta při obřadě. Nezapomenutelná a pravdivá slova našeho oddávajícího. ANO, po dlouhé odmlce mého nyní již manžela (asi jsem mu den před obřadem neměla říkat vtipnou historku o mlčícím ženichovi a sázce – musel si prostě zkusit jaké to je být 10 vteřin bez odpovědi!). Divadelní scénka v režii p. Naděje Jahelkové a souboru Tyl aneb povýšení bývalého mušketýra do stavu manželského. Roztančení hostů díky country a folkové kapele mého strýce. Skvělé kouzelnické vystoupení tchána k pobavení a sblížení hostů. Vycházka po parku a zámku s milými fotografy. Vždy usměvavý a karaoke trpící DJ. A hlavně naprosto nečekané mistrovství světa v kuželkách pro novomanžele. Tímto bych chtěla všem MOC poděkovat, všichni totiž společně utvořili tento den nezapomenutelným!

milada-jirka-26
milada-jirka-27  milada-jirka-28
milada-jirka-29
milada-jirka-30  milada-jirka-31
milada-jirka-32
milada-jirka-33
milada-jirka-34  milada-jirka-35
milada-jirka-36
milada-jirka-37  milada-jirka-38
milada-jirka-39
milada-jirka-40  milada-jirka-41
milada-jirka-42  milada-jirka-43
milada-jirka-45
milada-jirka-46  milada-jirka-47
milada-jirka-48  milada-jirka-49
milada-jirka-50
milada-jirka-51  milada-jirka-52
milada-jirka-53

Mým nejhezčím zážitkem totiž bylo, když jsem si sedla na nenápadné místo a pozorovala dění kolem sebe. Byla jsem v ten moment opravdu šťastná – vzala jsem si toho pravého, mám skvělou a milující rodinu, přátelé, kteří mi kryjí záda… Nezáleží na tom, aby bylo vše perfektní, podle vašich vysněných představ. Jde o to, uvědomit si, jaké máte štěstí, že máte svůj život s kým žít… Aneb když si báječnou ženskou vezme báječnej chlap!

milada-jirka-55  milada-jirka-54
milada-jirka-57  milada-jirka-56
milada-jirka-58
milada-jirka-59  milada-jirka-60
milada-jirka-61
milada-jirka-62


fotografie 2foto | šaty nevěsty Svatební salon Morgana, Jihlava | make-up Lucie Vojčíková | vlasy Veronika Pokorná, Dačice | květiny Milada Přibylová, Slavonice | výzdoba nevěsta, ženich, družičky, mamka, taťka | svatební oznámení Laris Design | cukroví Vladimíra Marková, Budíškovice | hudba na obřadu Svatební kvarteto | dj Pavel Velek | mistrovství světa v kuželkách G-tým Dačice | obřad Státní zámek Dačice | hostina Pivovarský dvůr Dačice | šéfkuchař Petr Kadlec




SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

  1. Jana

    28 března

    Opravdu nádherná svatba bez všech těch zbytečných kravinek okolo… Stylově čisté, něžné, perfektní. A skvělí fotografové. Nádherné!

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
podělte se o váš příběh pod hashtagem #originalnisvatba