Nedělní snění

Nedělní snění

Krásný nedělní večer. Když se vás zeptám, co právě děláte (tedy kromě čtení tohoto příspěvku), co byste mi odpověděli? Sníte, tvoříte, plánujete…? A postupně si každým dnem, krůček po krůčku, měníte všechny vaše sny a plány na zážitky a vzpomínky. A když venku není zrovna ideální počasí a vy máte chuť strávit celý den v peřinách, v příjemné společnosti nebo s dobrou knihou, zastavte se na chvíli a připomeňte si všechno to krásné, co máte už za sebou. Ale taky sněte dál o tom, co vás ještě jen čeká…

Jednoduchost //
Krásné, romantické, ale hlavně – jednoduché svatební šaty značky Saja, k tomu přirozený make-up, ležérní účes. Dokonalost v přímém přenosu.
Jedlá kaligrafie //
Co to tak asi může být? Jednoduše vyšší level kreativity, pevná ruka, jedlá barva a kouzlo je na světě. Kdopak by odolal makronkám, které přímo vybízejí ke snědení.
Naboso //
Ten pocit, když se v létě procházím čerstvě posečenou loukou naboso, je nepopsatelný. A co taková bosá nevěsta? I pro ní se tu určitě něco najde.
Hvězdy //
Skvělý nápad, jak netradičně dozdobit svatební dort – papírové 3D hvězdy. A jak na to, se dovíte hned, jak kliknete na link.
Podzim //
Připravujete se na podzimní svatbu? Třeba vám toto podzimní inspirativní focení, plné výrazných barev napoví, kterým směrem se vydat.


SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
podělte se o váš příběh pod hashtagem #originalnisvatba