PRÁVĚ ČTETE

Rozlučka plná zážitků a soutěž o poukaz na masáž!...

Rozlučka plná zážitků a soutěž o poukaz na masáž!

Plánujete rozlučku se svobodou pro svého kamaráda nebo kamarádku a stále si lámete hlavu s tím, jaký originální program připravit? Uspořádejte pořádnou oslavu s netradičními zážitky od zážitkové agentury Esennce!

Nechte o nevěstu pečovat 

Jestli je ve středu vašeho zájmu nevěsta, připravte pro ni program na míru. Ženy jsou rády hýčkány a zvláště před svatbou ocení chvíle odpočinku a profesionální péče, po které se budou cítit krásnější. Super dámskou jízdu si můžete užít ve wellness centru – bublinkové koupele, sauna a masáže si užije nejen nevěsta, ale celá holčičí parta. Netradiční večírek můžete uspořádat u někoho doma. Pro zpestření programu si pozvěte soukromého kuchaře, který vás zasvětí do tajů přípravy sushi nebo thajské kuchyně. Perfektně se pobavíte, něco nového se naučíte a navíc si báječně pochutnáte.
Rozlučková adrenalinová jízda

Je budoucí ženich fanouškem adrenalinu a bláznivých sportů? Naplánujte mu zážitky, na které do smrti nezapomene. Hned ráno ho dovezte se zavázanýma očima na Zvíkovský most. Po rozvázání očí mu bude hned jasné, že ho čeká adrenalinový bungee jumping. Po absolvování tohoto zážitku se přesuňte do Milovic, centra všech adrenalinových vojenských aktivit a dopřejte ženichovi pocit z řízení tanku – zbytek slavících se pohodlně naskládá dovnitř tanku a můžete si tak společně užít nezapomenutelnou jízdu. Ani nebudete lhát, když pak budete o rozlučce se svobodou vyprávět, že to byla „neuvěřitelná jízda“.

Slavit jedině s pivem

Po adrenalinovém dopoledni sobě a ženichovi dopřejte trochu stylového odpočinku v pivních lázních – během kterého můžete začít slavit v pravém slova smyslu. K pivní koupeli totiž budete mít přistaven vlastní soudek, ze kterého si budete čepovat tolik piva, kolik jen budete chtít. Po absolvování pivní lázně jistě přijde vhod dobré jídlo v pivovarské restauraci.
Nabídka zážitků je opravdu pestrá a jistě tak najdete ten pravý program právě pro vaši rozlučku. Navíc můžete zážitky využít jako skvělé a netradiční svatební dary. Vyhrajte již nyní na vaši rozlučku poukaz na úžasnou thajskou masáž v luxusním salonu. Stačí správně odpovědět na otázku a mít trochu štěstí. 
V kolika městech si můžete užít thajskou masáž se zážitkovou agenturou ESENNCE.cz

a) Ve třech městech 
b) Pouze v Praze 
c) V šesti městech
Odpověď hledejte zde na webu zážitkové agentury. Výherce thajské masáže bude vybrán ze správně zaslaných odpovědí o týden, tedy 14. května. Společně s týmem agentury Esennce vám držíme pěstě a těšíme se na vaše odpovědi.


  1. Anonymous

    14 června

    Odpověď C 🙂 Krásný den! Tereza Kolářová kolarova.tereza@centrum.cz

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
podělte se o váš příběh pod hashtagem #originalnisvatba