PRÁVĚ ČTETE

5 zajímavých destinací pro vaši svatební cestu...

5 zajímavých destinací pro vaši svatební cestu

Minulý týden mě moc potěšil úkol, který jsem dostala od TravelPortal.cz. A to vybrat 5 zajímavých destinací pro vaši svatební cestu. Tímto úkolem jsem byla přímo nadšená, protože v poslední době dost často narážím na fotky ze svatebních cest na Maledivy a Seychely. Jako kdyby neexistovaly i jiné, ať už luxusní, exotické, dobrodružné nebo poznávací varianty. Proto jsem pro vás vybrala od každého něco. 
Za dokonalou romantikou a nádherným výhledem nemusíte cestovat daleko. Na první pohled se zamilujete do všudypřítomné kombinace bílých domů a modrých okenic a střech, kterou vám nabízí řecký ostrůvek Santorini. Ten patří k nejromantičtějším místům světa a vaše svatební cesta zde bude zážitkem na celý život. Podívejte se na různé zájezdy na Santorini.

:: 1 2 3 ::

Mou druhou volbou je Mexiko. Ať už si vyberete Mayskou riviéru, Cancún nebo jinou lokalitu Yucatanského poloostrova, určitě se nebudete nudit. Mexiko vám totiž kromě oddechu na plážích s jemným pískem a teplým mořem nabízí i možnost poznávat staré kultury. Takže pokud patříte k párům, které rádi spojí příjemné s příjemným, a kromě lenošení u moře se rádi potulujete krajinou, Mexiko je tu pro vás. Prohlédněte si možnosti zájezdů do Mexika.

:: 1 2 3 ::

Itálie a speciální Toskánsko je moje oblíbená evropská destinace. Kromě nádherně zeleného vnitrozemí a malých romantických vesniček určitě nepřijdou zkrátka ani milovníci pobřeží. I když já osobně bych zvolila spíše vilku ve vnitrozemí, Vespu a možnost toulat se nádherným toskánským venkovem, ochutnávat vynikající italskou kuchyni a poznávat krásu italských měst v okolí. Kam se vypravit na zájezd do Toskánska?

:: 1 2 3 ::

Pokud ve vás dřímá dobrodružná duše a nechcete své líbánky strávit lenošením bazénu nebo na pláži, vyzkoušejte Jižní Afriku. Luxusní ubytování uprostřed džungle v chatkách, nebo dokonce eko-kempech, bývá spojeno s prozkoumáváním okolních přírodních rezervací a všeho, co vám může kouzelná a divoká Afrika nabídnout. Podívejte se na různé zájezdy do Jižní Afriky.

:: 1 2 3 ::

Dostáváme se ke třešničce na dortu. Fidži – exotický ráj Tichého oceánu, ve kterém určitě najdete tyrkysově modré moře, bílé pláže a vysněné plážové bungalovy, se strmými vulkány pokrytými okouzlující zelenou přírodou v pozadí. Pokud se rádi potápíte, tady se určitě nudit nebudete. 322 ostrůvků vám nabídne dokonalý odpočinek pro vaši dokonalou svatební cestu na Fidži.

:: 1 2 3 ::


Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
podělte se o váš příběh pod hashtagem #originalnisvatba