Nedělní snění

Je pozdní nedělní večer a já se konečně po několika dnech příprav, cestování a focení dostávám k mému milovanému blogu. Asi víte, že práce na jarním čísle You&Me jsou v plném proudu a to je taky důvod, proč blog tak trochu zanedbávám. To všechno jenom proto, aby obsah nového čísla stál za to. Můžu prozradit, že jsme tento víkend fotili v nádherném prostředí jihomoravských Valtic a tento týden nás čeká ještě jedno focení v Praze. A pak už jenom samé obrázky, texty a další tvoření. Už se nemůžu dočkat, kdy vám to všechno ukážeme. Zatím se můžete těšit alespoň na více příspěvků na vašem oblíbeném blogu.

:: Není :: nad doteky. Dnes jsem někde četla, že muži je ke šťastnému životu potřebují dvakrát tolik, než ženy. Pokud tedy máte svého drahého po ruce, víte co s tím dělat. 
:: Dokonalé :: svatební šaty a v tomto případě i dokonalé množství volánků. Řekla bych, že tak akorát.
:: Líbí :: se vám letní svatby, ať už ty naše zahradní, nebo třeba uvažujete o svatbě někde u moře? Nezapomeňte si zabalit i vhodnou slavnostní obuv.
:: Zajímavé :: kytice byly vždy mou srdeční záležitostí, třeba jako tahle. Od těch klasických má hodně daleko a právě proto je tak výjimečná.
:: Nejste :: zrovna klasický obroučkový typ? Co byste pak řekli na tuhle.
:: Pokud :: jste příznivcem sociálních sítí, jako je třeba Instagram, zapojte do něj i vaši svatbu, aby hosté mohli jednoduše sdílet krásné momentky.
:: Skutečné :: city jen tak nepominou. A pravá láska, ta trvá.


Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
podělte se o váš příběh pod hashtagem #originalnisvatba