PRÁVĚ ČTETE

Skutečná svatba :: Kateřina + Ondřej a jejich svat...

Skutečná svatba :: Kateřina + Ondřej a jejich svatba na palubě letu OK2705

Naši svatbu jsme začali plánovat v únoru 2012. Jako první věc jsme řešili místo a termín. Vzhledem k tomu, že rádi jezdíme na Pálavu (od doby, kdy jsme byli před třemi lety v na prvním společném víkendu), padla naše volba na dnes již vyhlášené Café Fara. V úvahu přicházely pouze dva volné termíny – září a konec května. Září nám přišlo moc daleko, tak jsme kývli na květen, přestože to znamenalo, že budeme muset projekt svatba zvládnout od zadání do spuštění za zhruba tři měsíce.

Aby měla celá naše svatba jednotný styl, bylo nasnadě ji pojmout tematicky. S Ondřejem oba rádi cestujeme a do vzdálených destinací se přepravujeme letadlem (o tom, že můj muž má příznaky závislosti na vůni kerosinu raději pomlčím ). O tématu bylo rozhodnuto – celá naše svatba se nesla v duchu letu OK2705 (27. 5. byl datum svatby).

Přípravy a vymýšlení všech detailů nás oba bavily. Jen já jsem na rozdíl od svého muže nosila navíc v hlavě všechny termíny a hlídala, do kdy se co musí stihnout. Trochu pracovní deformace, ale zafungovalo to. Hlavní grafický motiv bylo logo OK2705 (někde v kombinaci s chevronovým vzorem) a blankytně modrá barva obecně. A samozřejmě letadla a letecké téma v různých podobách. Svatební oznámení v podobě letenky, papírové vlaštovky, manžetové knoflíčky a perníčky ve tvaru letadélek, svatební dort, letecká tematika ve svatebním proslovu oddávajícího (který jsem sama napsala) a v neposlední řadě také „letištní“ hlášení, které jsme pouštěli z reproduktorů chvíli před obřadem.

Samotný svatební den se neobešel bez zmatků a ladění některých detailů na poslední chvíli (ano, přesně z tohoto důvodu je fajn mít koordinátora, abyste to nemuseli řešit vy nebo vaši svědci, kdybych mohla zpětně jednu věc změnit, tak je to právě toto). Počasí se každopádně vydařilo na jedničku a našemu startu do společného života přihlížely naše rodiny a přátelé, takže co více si přát. Možná jen jednu věc – abychom si to ještě alespoň jednou mohli zopakovat. A to, co nám jde a co nás baví, mohli zprostředkovat i dalším lidem, kteří svou vlastní svatbu teprve plánují. Proto jsme spustili projekt Svatba s příběhem zaměřený především na vymýšlení a organizaci tematických svateb. Věříme totiž, že každá svatba může mít svůj jedinečný příběh.

Svatební fotografie: Everbay Photography / Šaty nevěsty: Svatební centrum Adina / Vizáž a účes nevěsty: Soňka Nutribju Visage / Ozdoba do vlasů: Poppy the Hatter / Snubní prstýnky: Lukáš Rýdl /  Květiny: RosebudSvatební dort: Cukrárna Pusinka / Koláčky: Simply Good / Místo obřadu a hostiny: Café Fara


  1. Anonymous

    20 prosince

    uzasne! Do posledniho detailu!!!

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
podělte se o váš příběh pod hashtagem #originalnisvatba