Nedělní snění

Dnes to bude trošku jiné snění. Jak si browsuji a hledám dokonalou inspiraci, ani já jsem neunikla vánoční atmosféře, která se šíří celým Pinterestem. A protože nejen během Vánoc, ale vlastně celý rok, miluji světýlka, glitry a večerní atmosféru plnou mihotajícího se světla svíček, dnes jsem to všechno spojila dohromady a přináším kousek třpytivé zimní atmosféry i mezi vás. Alespoň dnes se mohu cítit jako pravá “glitter girl“. Tak mě totiž nazvala moje milá Radu.


{Existuje} snad něco krásnějšího, než je večerní svatební atmosféra, dotvořena hřejivým světlem svíček v co největším množství?
{Každá} správná ženská by dle mého názoru měla mít v botníku minimálně jeden elegantně třpytivý kousek.
{Taky} vás baví lovit sněhové vločky jazykem? Snad v tom nebudu na světě úplně sama, kdo se tímto velice baví, když sněží.
{Kde} letos strávíte Vánoce nebo Silvestra? Pokud v nějaké příjemné společnosti, určitě se bude hodit něco třpytivého na sebe. A ten nedbalý účes je prostě boží na jakoukoliv příležitost.
{K tomuto} snad ani není co dodat. Si pište, že už škemrám u Radu, abychom něco podobného nafotili.
{Ve} sváteční večer je nutno odít se taky do svátečního make-upu a váš pohled bude jiskřit na všechny strany.
{Tak} asi takhle vypadám, když se město zahalí do vánočních světýlek a prozáří se Vánoční atmosférou. Přesně s takovým výrazem a s obrovským “wow” na rtech se procházím ulicemi a vánočními trhy.


Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
podělte se o váš příběh pod hashtagem #originalnisvatba