Nedělní snění

Jedno skvělé období tento týden skončilo a další skvělé období se pomaličku začíná. Nejen že se mi už v hlavě rodí další zajímavé nápady do následujícího čísla You&Me, ale konečně mě čeká i vytoužená odměna. Těším se na dobrodružství nadcházejících týdnů, na předvánoční atmosféru Londýna a na Vánoce strávené doma na horách. Na co se těšíte v nejbližším období vy? A ještě jedna malá prosba. Určitě jste již měli možnost prolistovat si podzimní číslo You&Me a já bych se vás chtěla zeptat, co se vám v něm líbilo nejvíc? Budu ráda za každičkou vaši větu a připomínku.


{I focení} v chladnějším počasí s těmi správnými rekvizitami může být krásné. Mlha, mráz nebo třeba padající sníh dodají fotkám geniální atmosféru.
{Tyto} krásky musí na jistou dobu počkat ve skříni, ale i příští rok bude léto a můžete se těšit na další sezonu.
{Hrátky} se závojem, krásná nevěsta, sen každého fotografa.
{Jak} zpříjemnit hostům posezení u svatební tabule? Přivažte na svícny kousky bylinek. Třeba takový tymián krásně provoní celý stůl.
{Ještě} pořád mě neopustila mánie divokých svatebních kytic. A čím divočejší, tím více se mi líbí. Plus pudrový odstín k tomu, jasná trefa přímo do mých chuťových pohárků.
{Taky} tento týden nevynechám světýlka. Zkuste taky kombinaci se svíčkami a lucernami. 
{Svatební} šaty není potřeba vždy nosit s kruhem. Někdo má rád, když se s vrstvami lehounkých látek může pohrávat nejen při focení, ale i během celého svatebního dne.


Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
podělte se o váš příběh pod hashtagem #originalnisvatba