PRÁVĚ ČTETE

PANTONE a jeho barevná vize pro jaro 2013

PANTONE a jeho barevná vize pro jaro 2013

Nebojte se. Nezbláznila jsem se a nezaprskala půl stránky blogu vodovými barvami. Je to jen přehled toho, co nás bude čekat příští sezónu hnedka z jara. Před dvěma týdny, společnost PANTONE zveřejnila fashion barevnou paletu pro jaro 2013 s těmi nejžhavějšími trendy barvami. A protože móda a design ovlivňují všechno kolem nás, od každodenního života, oblečení, doplňků do domácnosti, až po plánování svatebního dne a výběru originální, neokoukané a moderní barevné palety, můžete dnes potěšit své chuťové a vkusné pohárky nadílkou deseti úžasných barev. Tak pojďme na to.

Překvapil vás výběr designérů, nebo okouzlil? A našli jste si už svého favorita, případně kombinaci některých těchto barev? Pokud ano, budu velice ráda, pokud mi prozradíte, které barvy to jsou. Já osobně jsem moc ráda, že po letošní barvě roku Tangerine Tango, zůstává nadále v paletě její doznívání v podobě Nectarine. Také kombinacemi Tender Shoots, Lemon Zest a Linen určitě nic nezkazíte. Jsou to jemné a snové barvy, kterými podle mého názoru nemůže pohrdnout žádná svatba. No a Grayed Jade je tmavší sestrou mé oblíbené mintové. Nevím, jak vy, ale já jsem se zas a znovu zamilovala. Barevný svět je přece mnohem hezčí.

A aby ani pánové nepřišli zkrátka, PANTONE vydal upravenou paletu i pro ně. Obměnil tóny zelené, žluté a fialkové a přizpůsobil je pánské šedé, hořčicové a béžové. Takže i budoucí ženich může od dnešního dne plánovat a konzultovat se svou polovičkou, v čem ji bude čekat před oltářem v dohodnutý den.


Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
podělte se o váš příběh pod hashtagem #originalnisvatba