Nedělní snění

Překrásný nedělní večer. Já ho trávím na tom nejúžasnějším místě na světě. Doma! Protože u nás, pod horami, je už večer dost chladno, kromě svíček jsem si zapálila i v krbu. Tvořím a píšu u praskajícího a voňavého dřeva. Tenhle pocit miluji, a proto se těším, že co nevidět tady budou Vánoce a já si tenhle zážitek budu moci vychutnávat každý den! Tímto týdnem pro mě začala série vybavování a cestování, která skončí až vydáním podzimního čísla You&Me. Ale o tom více se nemohu dočkat, jaké budou tentokrát vaše reakce. Absolvovala jsem mini Oktoberfest, mega sraz ze střední školy a milé posezení s mojí první láskou. Pamatujete se ještě na tu vaši?

{Tenhle} záběr je naprostou dokonalostí a dle mého názoru zachycuje úplně všechno. Šťastný pár, který si za několik dnů řekne to své “ano” a pocit štěstí, který jim přímo kouká z očí.
{Láska} roste a vzkvétá, jako příroda kolem nás. A proto se je potřeba, stejně jako o přírodu, se o lásku pořádně starat, aby nám rozkvetla to krásy.
{Ombré} styl mě nepřestává udivovat. Stejně jako dorty. Pořád překonávají mé představy a kombinace ombré a dortu je pro mě tou nejúžasnější věcí, kterou kdo vymyslel.
{Makaronky} detto. Každý den narazím na tyto pestrobarevné a chutně vypadající dobroty. Jak by se asi vyjímali na vaší svatbě?
{I takový} starý tác, natřen tabulovou barvou, může posloužit jako skvělá rekvizita na svatební focení. 
{Jose Villa} a jeho svatební portréty. Není snad jediný, který by se mi nelíbil. V jeho rukách se z nevěst stávají křehké svatební víly.
{Které} si pak na nožky nazují takovéto skvostné botičky. Už jenom vykročit tou správnou nohou.


Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
podělte se o váš příběh pod hashtagem #originalnisvatba