PRÁVĚ ČTETE

{Svatební průvodce} Svadobný salón DIVA

{Svatební průvodce} Svadobný salón DIVA

Letošní rok jsem začala jednou milou povinností: návštěvou svatebních salonů a výběrem svatebních šatů. Ne však pro mě, ale jen jako kritické (někdy až moc, ale snad mi to moji blízcí odpustí) oko pro krásnou nevěstu. Za toto pojmenování si to od ní určitě “slíznu”, ale je to fakt, opravdu bude nádherná!
Moje vlastní zkušenost se svatebním salonem kdysi dávno byla jen příjemná, takže jsem si letos neuměla představit, že se věci poměrně dost změnily. Salony, které na první pohled na internetové stránky a z ulice vypadají krásně, v časopisech vidíte jejich reklamy a řeknete si, že tam si šaty určitě vyberete, vzápětí přinášejí velké zklamání hned při pohledu na budoucí nevěstu, když se mladá dívka doví, že na ni velikost rozhodně mít nebudou, případně není možné šaty jakkoliv upravovat nebo v lepším případě vidíte šaty jen na obrázku a můžete si je objednat, ale pokud vám nebudou sedět, je to jenom váš problém, ale rozhodně ne problém toho salonu, který vám je zabezpečoval…
No a pak jsme přišli do Svadobného salónu DIVA. Zklamány po předešlé zkušenosti, nás okouzlil už první pohled hned po vstupu do místnosti. Vkusně zařízená, přizpůsobená přesně na účel zkoušení šatů, ať už ji absolvujete s kamarádkami nebo s rodinou, každý si tam najde místo, odkud může budoucí nevěstě poradit. Připravené šaty tak, že si je můžete prohlédnout nejen v katalogu, ale i naživo, různé odstíny bílé, krémové a champagne, střihy, krajky, třpytivé kamínky… Hned bych se vdávala znovu. Atmosféru dotvářela příjemně zvolená hudba a přístup k nám byl na více než na jedničku s hvězdičkou. Dokonce kromě nevěsty jsme si šaty vyzkoušeli i my, a když jsme se podívali na hodinky, strávili jsme v salonu více než hodinu a byla to opravdu příjemně strávený čas.

V svadobném salonu DIVA najdete svatební šaty značky Allure Bridals, ale nejen to. K těmto šatům si zde můžete vybrat svatební doplňky, na jaké si jen vzpomenete a najdete zde i nabídku svatebních bot. Ale kromě nevěst a krásných svatebních šatů si zde určitě najdou své i ostatní dámy pozvány na svatby, protože salon DIVA nabízí i nepřeberné množství společenských šatů a přiznám se, že i já jsem si tam našla několik favoritů.

V salonu vás přivítají tyto dvě milé dámy, Ludka a Dáška, se kterými je radost spolupracovat. Kromě toho, že vám pomohou se šaty, určitě vám jejich odborné oko poradí, které šaty jsou nejvhodnější pro vaši postavu, jaké střihy jsou momentálně módní a jaký doplněk zvolit k vybraným šatům.

A toto už jsou skutečné nevěsty salonu DIVA v šatech značky Allure Bridals. Nechte se inspirovat a domluvte si co nejdříve termín v svatebním salonu DIVA v Bratislavě.

 

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

  1. Anonymous

    30 května

    ešte raz sa vydávať 🙂 a majú ma… 🙂

  2. Anonymous

    13 srpna

    aj ja odporucam naozaj ich pristup je skvely 🙂

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
podělte se o váš příběh pod hashtagem #originalnisvatba