PRÁVĚ ČTETE

DIY neboli Jak na to: Osvěžující jahodová limonáda...

DIY neboli Jak na to: Osvěžující jahodová limonáda

To byla ale tropická sobota. Ale hlavně příjemně a tropicky strávená. Celý den na koupališti, vyvalená na lehátku, voda v bazénu příjemně studená, akorát na osvěžení vyhřátého a postupně hnědnoucího těla. Konečně budu mít letní barvu. A zítra si to zopakujeme. Ale co s načatým víkendem? Co tak ho trochu osvěžit a nakopnout?

A osvěžíme si ho skvělým receptem, vhodným nejen na domácí sobotní večer, ale i na osvěžení vašich hostů, během vašeho svatebního sobotního večera. A věřte, že si určitě pochutnají a budou po vás chtít recept.

Co k tomu budeme potřebovat?
1 karafu nebo džbánek na nápoj
1 láhev Saké
1 láhev Šampaňského
500g jahod
6 citronů
3-4 snítku máty
hnědý cukr

Pokrájejte jahody na plátky, natrhejte lístky máty na hrubo a přidejte je do velkého džbánu. Vymačkejte šťávu ze 6 citronu a jemně rozmačkejte všechny ingredience dřevěnou vařečkou. Přidejte stejný poměr Saké & Šampaňského, a spoustu ledu. Před podáváním přidejte do každé sklenice kousek hnědého cukru. Voila, hotovo!

Pro nealkoholické verzi stačí nahradit Saké a Šampaňské perlivou minerální vodou. Je to naprosto vynikající a pokaždé, Když si srknete, budete jako v nebi ai vaši hosté budou o tomhle zážitku mluvit ještě týdny!


SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
podělte se o váš příběh pod hashtagem #originalnisvatba