PRÁVĚ ČTETE

7 kreativních způsobů jak uložit ubrousky

7 kreativních způsobů jak uložit ubrousky

Jak poskládat ubrousky na svatební tabuli tak, aby to nebylo nudné a okoukané? Mám pro vás skvělou zprávu! V dnešním článek najdete hned několik kreativních nápadů, jak ohromit vaše hosty perfektně připraveným místem u stolu. Protože i takový ubrousek je důležitou, a hlavně praktickou součástí svatebního dne. Tak proč si to neudělat ještě hezčí?

Zavažte uzel


Pokud hledáte nedbalou eleganci, toto bude vaše trefa do černého. Tak trochu formální, ale přesto uveloněné. Dokonalý wow efekt.

  

jedna / dva

Vytiskněte na něj menu


Hledáte místo, kam na stole uložíte svatební menu pro hosty? Proč ho rovnou nevytisknout na ubrousky? Jednoduché, ale opravdu krásné provedení dostane i vaše hosty.

  

jedna / dva

Elegantně poskládaný


Tato klasika se jen tak neokouká. A pokud ubrousek uložíte pod talíře, získáte tím prostor i pro umístění jmenovky nebo dalších dekorací. Pro zajímavější efekt volte mírně kontrastní odstín ubourků k ubrusů.

  

jedna / dva

S monogramem


Je to podobné jako při tisku svatebního menu na ubrousky. Místo toho ale můžete také zvážit tisk vašeho monogramu nebo svatebního loga, pokud něco takového máte.

  

jedna / dva

Diagonála


Malá změna v umístění ubrousku může umocnit zcela nový hravý dojem. Umístěte ubrousek mezi talíře a nahoru přidejte trochu zeleně nebo květiny.

  

jedna / dva

Klasický kroužek


Kroužky na ubrousky jsou taková klasika. Ale když do toho zapojíte trochu kreativity, znikne moderní a úžasný způsob uložení ubrousku na svatební tabuli.

  

jedna / dva

 

Stuha se jménem


Stuhy jsou v módě. A když na stuhu umístíte jmenovku, ať už vyšitou, napsanou nebo navlečenou, a omotáte jí kolem ubrousku, vznikne vám takováto nádhera.

  

jedna / dva


SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
podělte se o váš příběh pod hashtagem #originalnisvatba