PRÁVĚ ČTETE

Posvatební focení na Bratislavském hradě

Posvatební focení na Bratislavském hradě

Už jsme tu měli několik krát zmiňované výhody předsvatebního portrétního focení, například v článku tady nebo i tady. No a dnes uvidíte pro změnu jedno posvatební portrétní focení. A i to má své výhody, hlavně pokud se svým vyvoleným ctíte tradice a nechcete se vidět ve svatebním ještě před obřadem. Nebo také místo na focení nemusí být nutně tím samým, kde se konala vaše svatba. Pak se svou svatbou můžete spojit ještě více vzpomínek.

O svatebním focení


Keďže manželovi rodičia majú reštauráciu vo Svätom Jure, rozhodli sme sa spravit si svadbu sami. Takže úplne všetko. Od oznámení, cez menu, tortu, oblečenie, hudobníkov, až po výzdobu. Na všetkom sme s manželom intenzívne pracovali a tak v deň svadby nebol moc priestor a čas na fotenie, aké som si predstavovala. Preto sme si povedali, že si nájdeme iný deň niekedy po svadbe, kedy sa už budeme mocť venovať len sebe a foteniu. Verím totiž, že na krásne fotky je potreba mať pohodu.

  
  

  
  

A proč Bratislavský hrad?


A keďže svadba bola na mieste, kde žijeme odkedy máme spoločnú rodinu, fotenie som chcela na mieste, odkiaľ pochádzam. Kde som strávila veľa pekných chviľ od čias základnej školy takmer až kým som sa nepresťahovala. Navyše je tam krásne a môj manžel mi Bratislavský hrad navrhoval už od začiatku.

  


  
  

Poděkování


Som šťastná, že sme sa rozhodli si fotenie zariadiť takto. Užila som si to ja aj manžel. A hoci sa náš synček veľmi fotiť nechcel, spoločné fotky sú prekrásne, za čo veľmi ďakujeme našemu fotografovi Danielovi Nedeliakovi.

 

FOTOGRAFIE Daniel Nedeliak / ŠATY Salón Nicole, Bratislava / BOTY Rainbow Club / VIZÁŽ  Salón Evelin / OBLEK Alain Delon / KVĚTINY Ateliér Jarabina


SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
podělte se o váš příběh pod hashtagem #originalnisvatba