PRÁVĚ ČTETE

Emerald Wedding, inspirativní focení v odstínech s...

Emerald Wedding, inspirativní focení v odstínech smaragdové

Dnešní inspirativní focení vám určitě vyrazí dech. A to nejen svou lehkostí, ale také velice odvážnou barevnou kombinací, která ale může být hodně inspirativní. Hlavně pro ty z vás, co uvažujete o zimní nebo dokonce vánoční svatbě. Odstíny smaragdově zelené s vínovou, doplněna o zlaté detaily, je jedním slovem dokonalá!

Veronika ze Svatba ve stodole o focení


Svatba ve stodole chtěla vytvořit originální editoriál s trendy pro rok 2019. To byla vize a cíl. Proto jsem oslovila, dle mého názoru, ty nejlepší svatební dodavatele, které jsem sledovala na Instagramu. S některými z dodavatelů jsem již komunikovala dříve a vytvořili jsme spolu nějaké svatební soutěže nebo parádní inspirativní články na náš web. Mohu jmenovat třeba fotografku Sabinu Povolnou, se kterou spolupracujeme už déle nebo třeba Moniku Vejmělkovou z TenDen kvítek.

        

Výběr místa


Věděla jsem, že chci na editoriálu pracovat s nimi, takže ač jsem z České Lípy, začala jsem uvažovat o focení v okolí Brna. Nejprve se mělo fotit ve stodole Suška, nicméně tam to nedopadlo a na poslední chvíli jsme hledali jiné místo. Volba padla na Wedding Park v Brně – krásné originální prostředí s industriálními prvky v budově bývalého nádraží. Musím říct, že jednání majitelů mne velice nadchlo. Nic nebylo problém, prostor nám poskytli opravdu na poslední chvíli, i když pár dnů před samotným focením měli velice náročnou akci.

     

Koncept focení


Určitě musím zmínit také Lucii Hauznerovou, která funguje pod názvem Zaslíbení Lásce a organizuje svatby. Díky ní náš editoriál nabral originální nádech. Má představivost, styl a dokázala dát dohromady různé prvky, které spolu krásně fungovaly. Navrhla samet, smaragdovou spolu s tmavě růžovou barvou, zlaté doplňky a další detaily. Na všem jsme se ale domlouvali s celým týmem a každý měl možnost se ke konceptu i výběru místa vyjádřit.

              


Nevím jestli to byla náhoda, nebo třeba to, že byla většina dodavatelů z Moravy, ale sešli jsme se skvělá parta, a rozumíme si i jako lidé. Všichni na editoriálu tvrdě pracovali, i když ještě probíhala hlavní svatební sezóna a myslím, že to jde na výsledcích práce dobře vidět.

          

Proč Emerald wedding?


Editoriál samotný jsme tedy nazvali “Emerald Wedding”, protože hlavní tmavě zelená barva se honosí anglickým názvem emerald. Všechny dekorace, květiny, tiskoviny i třeba sweet bar jsme ladili do této barvy spolu s kontrastní tmavě růžovou až vínovou.

     


Styl editoriálu je čistý a vlastně jednoduchý, a výrazné barvy jsou doplňeny světlými tóny a zlatými doplňky. Nevěstu jsme ponechali přirozenou v lehkém boho stylu, stejně jako družičky. Prvky boho stylu s elegancí jsme zasadili do již zmíněného lehce industriálního prostředí.

     

FOTOGRAFIE Sabina Povolná / VIDEO Meraki Production / ORGANIZACE Svatba ve stodole, Veronika Dubnová / KONCEPT Zaslíbení lásce, Lucie Hauzner / VIZÁŽ Czech make-up house, Sabina Škodová a Martina Borecká / ŠATY Salon Le Monika / DRUŽIŽKY Družičkování / OBLEK A DOPLŇKY Salon č. 4 / KVĚTINY TenDen kvítka.decor, Monika Vejmělková / TISKOVINY Creative Touch / ŠPERKY 27JEWELRY / DEZERTY Meg dobroty / KOVOVÉ BRÁNY Krasobrány / NÁBYTEK NFCP Rental Equipment / TETOVÁNÍ Tetovačky / MÍSTO Wedding Park Brno (Malá Amerika)


SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
podělte se o váš příběh pod hashtagem #originalnisvatba