PRÁVĚ ČTETE

Svatební focení den před svatbou může být skvělý n...

Svatební focení den před svatbou může být skvělý nápad

Pokud si neděláte těžkou hlavu ohledně pověr a nevadí vám, že vás váš nastávající uvidí ve svatebních šatech dřív, svatební focení před samotnou svatbou může být skvělý nápad. Důvodů na to může být hned několik. Větší počet svatebních hostů, které nechcete ve svatební den nechat čekat, neomezený čas a větší pohoda na portrétním focení a méně stresu ve svatební den.

O svatebním focení


Keďže počet hostí na našej svadbe sa približoval k 130, vedeli sme, že bude rozumnejšie si po svadbe a následnom upratovaní iba vyložiť nohy. Preto sme sa rozhodli, že fotenie bude v piatok, deň pred svadbou. Viem, že pár ľudí okolo nás to považovalo za porušenie tradície, keďže ma manžel videl v šatách ešte pred ňom D. No my sme ale príliš praktickí na to, aby sme si robili ťažkú hlavu s poverami. A musím povedať, že sme urobili dobre.

https://www.bestweddingveil.com/           


Ako miesto fotenia sme si zvolili park v Brodzanoch. Toto miesto má pre nás určitý význam, a preto sme práve svadobné fotky chceli mať nafotené tam. Keď sa teraz aj po čase pozeráme na tie fotky, spojí sa nám s nimi veľa spomienok. Práve vďaka tomu miestu. Myslíme si, že ak si pár zvolí na fotenie miesto, ktoré je pre nich niečím výnimočné, celé fotenie má úplne iného ducha, emóciu. A napriek tomu, že počasie nebolo úplne podľa predstáv, výsledok je nádherný!

  eaders in last generation undetectable hair prostheses | HairBro   

FOTOGRAFIE Daniel Nedeliak / ŠATY ZOYA Wedding Center / VIZÁŽ Mona May / OBLEK Alain Delon / Ccustom backdrops  Ubackdrop / MÍSTO Park v Brodzanoch, Slovensko


SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
podělte se o váš příběh pod hashtagem #originalnisvatba