PRÁVĚ ČTETE

Rozlučka se svobodou bez bolestí hlavy

Rozlučka se svobodou bez bolestí hlavy

Nejste zrovna pařící typ a děsíte se představy rozlučky se svobodou, kde budete srkat koktejl brčkem, které připomíná mužskou chloubu a ráno se budete bát pohledu do zrcadla? I když to pro někoho může být ta pravá zábava, neznámená to, že se podobným způsobem musíte se svojí svobodou rozloučit i vy. Stačí, když poprosíte svoje kamarádky, aby při výběru zvolily jiný druh zábavy, třeba jeden z následujících.

Ochutnávka vína


Ano, souhlasím. Hned u prvního bodu to tak trochu zavání kocovinou, pokud budete ochutnávat příliš mnoho druhů vína! Ale navrhuji trochu jinou variantu. Udělejte si s holkama výlet do vinařské oblasti. Kromě ochutnávky tak budete mít možnost podívat se, jak takové víno vlastně vzniká a můžete to také spojit s relaxací a odpočinkem v daném kraji. Příroda kolem vinic je nádherná!

jedna

Květinový workshop


Já, jako velká milovnice květin, by jsem byla s tímto druhem “večírku” maximálně spokojená. Dnes je výběr květinových workshopů opravdu veliký, stačí se jenom podívat na možnosti ve vašem okolí. A bonusem je, že si své výtvory můžete odnést domů a budou vám ho zkrášlovat ještě několik dní po dámské jízdě.

  

jedna a dva

Plážová pohoda


Potřebujete trochu vypnout a všechen ten svatební chaos hodit alespoň na chvíli za hlavu? Vyražte s kamarádkama na prodloužený víkend k moři. A nemusí to být uprostřed hlavní sezony. Užívat si plážovou pohodu se dá třeba i na podzim, představte si napřiklad večerní piknik s malým táborákem.

jedna

Naučte se něco nového


Nemyslím tím zrovna kurz programování! Vyberte činnost, která bude bavit vás všechny (nebo alespoň větší část). Velké oblibě se v poslední době těší kurzy kaligrafie, neboli krasopsaní. A možná si ty kartičky se jmény hostů a čísla stolů budete umět napsat sama.

  

jedna a dva

Koncert nebo festival


Máte rádi hudbu, tanec a zábavu, ale diskotéky a bary nejsou zrovna váš šálek čaje? Vyražte společně se svýma kamarádkama na koncert oblíbeného interpreta nebo na hudební festival a udělejte ze své rozlučky se svobodou opravdu nezapomenutelný zážitek!

jedna


SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
podělte se o váš příběh pod hashtagem #originalnisvatba