PRÁVĚ ČTETE

Nevěsta radí, méně je někdy více

Nevěsta radí, méně je někdy více

Ke štěstí toho není moc potřeba, když se mají dva rádi. Stačí vybrat termín, místo a všechno ostatní jde docela rychle. O tom vás přesvědčí dnešní nevěsta, která si své svatební šaty vybrala za jediný den. A pak všechna ty krásná místa, od svatebních portrétů v historické budově Slovenského národního divadla, přes obřad v kouzelném Modrém kostelíku, až po hostinu v úžasných prostorách Neco Winery v Modře.

Jak to všechno začalo


Zoznámili sme sa na jednej párty v Lozorne, no mne sa však David vtedy už tajne páčil. Prvý krát som ho totiž videla na festivale Grape, kde horlivo rozprával o svojej spisovateľskej kariére.

       

Plánování svatby vs. skutečnost


Vždy som túžila po rozprávkovom svadobnom dni so všetkým, čo k tomu patrí. Očakávanie bábätka túto svadobnú „víziu“ urýchlilo a najmä vďaka pomoci rodičov sa nám podarilo zaistiť sálu, občerstvenie, či skvelých fotografov. Mimochodom šaty som si stihla vybrať v rekordnom čase, za jeden deň.

  

O svatbě


Svadobný deň bol ako vystrihnutý z romantického filmu. Ja som sa celý deň tešila, nervy išli stranou, i keď už v kostole som umierala od hladu. Fotili sme sa v nádherných priestoroch starej budovy Slovenského národného divadla. Atmosféra na fotení bola uvoľnená, s manželom sme si to naozaj veľmi užívali, pripisujem to najmä profesionalite a nápaditosti fotografov.

Nejsilnější moment


Keď ma po odčepčení povykrúcal každý pán. Nikdy som si tak dobre nezatancovala.

     

Jedna rada pro budoucí nevěsty


Buďte v pohode a užívajte si to. Ten deň je len raz. A pre baby len jedna rada: menej je niekedy viac.

  

FOTOGRAFIE Kudivani photography / VIDEO Mino Debnár Visuals / ŠATY Salón Nicole / VIZÁŽ Linda Gunišová / OBLEK Alain Delon / DEKORACE Starý Dom – Vináreň u Ludvika / KVĚTINY Ateliér Jarabina / DORT Syslíkove tortičky / PRSTENY Laura Gold / MÍSTO Neco Winery


SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
podělte se o váš příběh pod hashtagem #originalnisvatba