PRÁVĚ ČTETE

Helioring – Kousek vesmíru ve vašem prstenu...

Helioring – Kousek vesmíru ve vašem prstenu

Kousek vesmíru v prstenu? Proč ne? Díky Helioring můžete teď zaznamenat vaši lásku opravdu originálně. Odpradávna lidé věřili, že postavení planet ovlivňuje náš pozemský život. Tuto myšlenku kluci z Helioring zhmotnili v krásném kousku kovu se sdělením, které bude nejbližší pouze vám. Váš prsten tak bude krásným šperkem a zároveň úžasnou vzpomínkou na dlani.

Příběh Helioring


Nebýt lásky, dobrých přátel a rodiny, tak tato prostá myšlenka o kousku vesmíru v prstenu zůstane jen jako pár čmáranic na druhé straně účtenky.

První myšlenky týkající se prstenů přišly před dvěma lety během dlouhých nočních jízd vlaky, kdy Ondřej Basler cestoval za svou přítelkyní. Tyto cesty se proměnily v bádání, spleti čar a poznámek, kde náhle uviděl sluneční soustavu. A to byl ten moment, kdy se zrodil Helioring, sen o zastavení celého vesmíru pro jednu ženu.

Do vývoje se pustili s kamarádem Romanem Kozákem, se kterým zužitkovali vzdělání a nadšení pro astronomii při tvorbě algoritmu pro výpočet konstelace planet, který následně propojili s nástrojem pro parametrické modelování. Díky tomu se jim povedlo zaznamenat konstelaci do prstenu.

 Jak to vlastně funguje?


1 Jedinečné datum

Jedinečnost každého z nás je v našich zážitcích, příbězích, vzpomínkách. Prsten Helioring vám každý den připomene, jak moc výjimeční jste právě vy. Zaznamenejte do prstenu datum své svatby, zasnoubení, seznámení, narozenin, promoce, lásky nebo přátelství.

2  Konstelace planet

Pro zvolené datum vytvoří pro vás Helioring konstelaci planet. V daný čas pro vás zastaví celou sluneční soustavu a vyrijí ji do vašeho prstenu. Nyní bude část vesmíru navždy ukryta ve vašem jedinečném šperku.

3  Materiál a design

Všechny vzácné kovy na Zemi se k nám dostaly po výbuchu hvězd. Putovaly vesmírem a zachytily se jako malé částečky na vesmírných objektech, jako je i naše planeta. Prsten Helioring představuje opravdový kousek vesmíru ve vaší dlani.

Z čeho můžete vybírat?


Na stránkách Helioring najdete úžasný nástroj, kde pro vás díky zadanému datumu vytvoří vaší jedinečnou planetární konstalaci. Můžete si také prohlédnout ukázkovou vizualizaci vašeho prstenu a vytvořit si prsten dle vašeho prání. A z čeho můžete vybírat? Helioring nabízí tyto tři modely prstýnků a spoustu možností jejich provedení

Canvas

Minimalisticky pojatý prsten systému Helioring. Planetární konstelaci je vryta do prstenu formou průhledných dírek, které šperk odlehčují a vytváří nadčasové provedení. Přes tento prsten můžete pozorovat nejen svou milovanou osobu, ale třeba i hvězdnou oblohu.


Valis

Valis představuje životní příběh. Vaše nejcennější datum je vryté do prstenu ve formě malých jamek – kráterů, které symbolizují vznik a vývoj vesmíru. Každý dopad meteoritu na planetu po sobě zanechá stopu. Každá vzpomínka představuje pomyslný kráter v našich životech.


Lumine

Lumine září jako hvězda. Nejvyšší řada prstenu Helioring se zdobením hodným krále či královny. Vaše datum budou reprezentovat krásné kamínky, které se v prstenu třpytí jako hvězdy na nočních nebesích. Dopřejte si luxusní šperk, který nemá nikdo, jen vy. Protože vy si ho zasloužíte.


Jak se k vám prsteny dostanou?

Jedinečné prsteny si zaslouží jedinečné balení, které zdůrazní jejich hodnotu a vám přinese zážitek ještě předtím, než svůj prsten vůbec uvidíte. Krabička je z tvrzeného ozdobného papíru, ve kterém jsou znázorněny oběžné dráhy planet naší soustavy. S vnitřním textem podle vašeho přání.

*Tento příspěvek vznikl díky spolupráci s Helioring

 


SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
podělte se o váš příběh pod hashtagem #originalnisvatba