PRÁVĚ ČTETE

Chcete jít na dokonalé líbánky? Hledali jsme za vá...

Chcete jít na dokonalé líbánky? Hledali jsme za vás!

Jako první přichází láska. Pak je tu žádost o ruku a svatební den. A co potom? To konečně vyrážíte na líbánky. A pokud toužíte po líbánkách minimálně tak dokonalých, jako byla vaše svatba, dnešní článek je právě pro vás. Hledali a našli jsme několik zajímavých lokalit jak pro milovníky dobrodružství, exotiky a samozřejmě i pár míst, kde nemusíte utratit celé jmění.

Svatební cesta pro milovníky dobrodružství

Island

Přitulte se k sobě co nejblíž na magickém Islandu, kde zažijete líbánky jako nikde jinde. Ať už budete prozkoumávat drsnou přírodu v autě, nebo se budete společně dívat na polární záři, určitě budete milovat tuto netradiční volbu pro svou svatební cestu.

  

jedna / dva

Jihoafrická republika

Pokud toužíte podívat se na safari, musíte to udělat správně. Určitě začněte prohlídkou Kapského Města a pak se vydejte na pobřeží za velkolepými západy slunce a vynikajícím vínem. No a nakonec si rezervujte pár nocí v blízkosti exotické divoké zvěře. Bude to stát za to!

jedna

Vietnam + Kambodža

Zažijte jihovýchodní Asii formou dobrodružní cesty. Začněte městskými krásami Vietnamu a starobylými chrámy v Kambodži. Užívejte si největší architektonické poklady historie, prozkoumávejte rušné ulice Hanoje nebo večeře na vodě. Nebude jediný moment těchto líbánek, který byste nemilovali!

  

jedna / dva

Svatební cesta pro milovníky exotiky

Fiji

Let tam i zpět je dlouhý, ale jakmile tam dorazíte, uvidíte, proč to stojí za to! Přepněte do relaxačního režimu na nádherných ostrovech Fidži. Uprostřed zelených lesů a na nádherných plážích pochopíte, co to vlastně je ta novomanželka blaženost!

  

jedna / dva

Indonésie

Láká vás Indonésie? Naplánujte si cestu kolem indonéských ostrovů, podívejte se na chrámy v Jávě, pláže v Lomboku a rýžová pole na Bali. Po malém dobrodružství si můžete odpočinout na některé z nejkrásnějších pláží světa, vyhřívat se na sluníčku a užívat si novomanželské chvilky.

jedna

Zanzibar, Tanzánie

Prožijte své líbánky na legendárním Ostrově koření, který zdobí nádherné korálové pláže a tyrkysové vody oceánu. Zanzibar je pravou exotikou s výjimečným koktejlem kulturních tradic, s nádhernými písečnými plážemi v Indickém oceánu.

  

jedna / dva

Svatební cesta, která vás nezruinuje

Itálie

La dolce vita! Sladký italský život už na vás čeká. Rozlučte se se svatební dietou a vychutnávejte si delikatesy Toskánska a víno plnými doušky. No a pak se vydejte na jih k nejkrásnějšímu pobřeží Itálie v Sorrentu a Amalfi.

  

jedna / dva

Řecko

Řecko a jeho nepřeberné množství ostrovů a kouzelných, sluncem zalitých zátok a pláží je perfektní kulisou pro svatební cestu. Je to ideální začátek společného života, kdy si spolu odpočinete po náročných přípravách svého svatebního dne.

jedna

Maroko

V této africké zemi omývané Atlantikem a přezdívané nejzazším západním koutem si přijdou na chuť i milovníci multikulturní architektury, přátelských lidí, teplého počasí a vlahého vánku, harmonických měst a pestré gastronomie.

  

jedna / dva


SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
podělte se o váš příběh pod hashtagem #originalnisvatba