PRÁVĚ ČTETE

Usnadněte si plánování vašeho vysněného dne s Naše...

Usnadněte si plánování vašeho vysněného dne s NašeAno.cz

Pokud vám plánování nejde moc od ruky a nepomáhá ani klasická tužka a papír, jsme na tom stejně. Pořád hledám triky a návody, jak si to všechno usnadnit. Tím, že trávím hodně času za počítačem, nové aplikace a různé webové stránky u mně postupně nahrazují klasické diáře a poznámkové bloky. Když mě oslovilo NašeAno.cz, byla jsem moc ráda, že si tento produkt nejen pro plánování svatebního dne budu moci vyzkoušet na vlastní kůži a dnes bych se s vámi chtěla podělit o moje postřehy a zkušenosti.

Co to vlastně to NašeAno je?

NašeAno je váš svatební web, který umožňuje v jednoduché a atraktivní formě prezentovat informace o vaší svatbě vašim svatebním hostům. Vzhled svatebního webu si můžete vybrat z více než deseti různých šablon. Vytvoříte si adresář hostů, naplánujte jednotlivé události, můžete pozvat vybrané hosty emailem na jednotlivé události a sdílet své krásné chvíle pomocí fotogalerie. Vše naplánujte do posledního detailu!

Proč to zkusit?

► Vyzkoušet NašeAno si můžete zcela zdarma díky DEMO verzi až na 7 dní. Jediným rozdílem mezi demoverzí a plnou verzí je, že v demoverzi nemůžete posílat emailové pozvánky. Registrace je velice snadná, zadáte jenom svoje jména a datum svatby a odešlete. Do pár minut vám do schránky dorazí email s přihlašovacími údaji.

► V administraci jsem se zorientovala opravdu rychle. Je jednoduchá, přehledná a není potřeba mít žádné technické znalosti pro tvorbu webových stránek. Co se týče výběru šablon, opět velice snadné a šablony můžete kdykoliv jedním kliknutím změnit.

► Skvělé je, že máte všechny důležité informace o vaší svatbě na jednom místě a hosté se tak dozví vše potřebné. Můžete se s nimi třeba podělit o to, jak jste se poznali, co jste společně zažili a představit jim například svědky a družičky.

► Můžete také vytvořit přehledný program svatebního dne, odeslat předběžné pozvánky vašim hostům, nebo se podělit o seznam svatebních darů a vyhnete se tak tomu, že se vám sejdou dárky nepotřebné nebo je dostanete hned několikrát.

A jak dopadla má zkušební stránka? Můžete se podívat na tento odkaz nebo klikněte na obrázek.

*Tento post je sponzorovaný NašeAno.cz


SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
podělte se o váš příběh pod hashtagem #originalnisvatba