PRÁVĚ ČTETE

8 největších svatebních trendů roku 2018

8 největších svatebních trendů roku 2018

Pokud plánujete svatbu v roce 2018, máte štěstí. Nové svatební trendy totiž hlásají návrat ke klasice, formálnosti a romantice, a rozhodně stojí za to. Jsou tak rozmanité, že si z nich vybere bezesporu úplně každý. Ačkoliv budeme i nadále vídat trendy posledních let, jako kaktusy, macramé a všudypřítomnou zeleň, svatby v roce 2018 budou mít mnohem hlubší atmosféru ve formě tmavších barev a bohatších textur. Zde je přehled toho, které trendy budou vládnout letošní svatební sezóně.

Barva roku 2018 – Ultra violet

Zatímco v loňském roce byla barvou roku jemná Greenery – tedy zeleň, letos je to dramatická Ultra fialová. Na první pohled možná divoká a provokativní, ve skutečnosti ale romantická a originální. Nebojte se začlenit tuto barvu do vaší svatební výzdoby, květin nebo sweetbaru, určitě sklidíte velký  úspěch!

  
  

jeden / dva / tři / čtyři

Transparentní prvky

Ať už obřad v prosklené budově či skleníku, čiré židle nebo netradičně pojaté svatební oznámení, transparentnost patří mezi hlavní trendy letošní sezóny!

  
  

jeden / dva / tři / čtyři

Šaty se zvonovými rukávy

Svatební šaty s dlouhým rukávem nejsou žádnou novinkou, tou je především jejich bohémský střih. Spojení krajky a střihu 70.let přináší šaty, které nebyly nikdy romantičtější!

  
  

jeden / dva / tři / čtyři

Perly

Nestárnoucí klasikou a dalším trendem jsou perly – skvělá alternativa, pokud příliš neholdujete třpitu a lesku kamínků. Nejen doplňky, ale i jiné svatební dekorace mohou být doplněny o tento prvek.

  
  

jeden / dva / tři / čtyři

Čelenky

Přestože budeme ve vlasech nevěst i nadále vídat hlavně romantické květinové věnce, trendy se v tomto směru budou pomalu ubírat zpět ke klasickým čelenkám a éterickým diadémům.

  
  

jeden / dva / tři / čtyři

Věnce a kruhy

Věnec jako symbol nekonečna. Obří květinové slavobrány budou jedním z největších trendů této sezóny. Tato alternativní dekorace s bohémským nádechem je na svatbách stále populárnější. Ať už květinový nebo zelený, udělá bezesporu nezapomenutelný dojem.

  
  

jeden / dva / tři / čtyři

Závěsné květinové dekorace a stěny

Začaly se objevovat již koncem loňské sezóny, letos je však budeme vídat ještě častěji. Závěsné dekorace vykouzlí jedinečný pocit, zútulní každý prostor, lze s nimi snížit někdy až příliš vysoké stropy a v neposlední řadě umožní více místa na stolech. Tento trend vévodí i “boho” svatbám.


  

jeden / dva / tři 

Samet

Jak už jsme psali v jednom z předešlých článků, samet se opět dostává na výsluní nejen v módě, ale i na svatbách. Tento kouzelný materiál dodá vašemu dni vždy špetku luxusu a jedinečnosti. Více o královském sametu se taky dočtete tady.

  
  

jeden / dva / tři / čtyři


SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
podělte se o váš příběh pod hashtagem #originalnisvatba