PRÁVĚ ČTETE

Svatební editoriál v zamlžených Beskydech

Svatební editoriál v zamlžených Beskydech

Lucie chtěla fotit vkusné svatby a Hana chtěla vidět nevěsty v šatech, které jsou odrazem jejich osobnosti. A tak tyto dvě mladé a talentovaný dámy společně založili TO.GET.HER – svatební studio, které nabízí široký výběr produktů a služeb, které jsou šetrnější, ekologické a skutečně kvalitní. Podívejte se na jejich práci v nádherných zamlžených Beskydech.

Lucie a Hanka z TO.GET.HER

Pokud milujete, stejně jako my, estetiku s přidanou hodnotou kvalitní řemeslné práce, pak si jistě padneme do noty. Pečlivě vybíráme ke spolupráci designery, značky, floristky, kuchaře, pekaře, cukráře, a tak dále, jenž tvoří s láskou. Potrpíme si na kvalitu a dobře odvedenou práci. Velmi důležitá je pro nás také udržitelnost a dopad na životní prostředí. Vše se snažíme dělat co nejohleduplněji k přírodě.

Ke svatebnímu klišé v podobě svíčkové proto nabízíme vegetariánskou i veganskou alternativu. Našim nevěstám věnujeme maximum času. Snažíme se je co nejlépe poznat, abychom společně vytvořily vše na míru osobnosti a samozřejmě i představám. Zkrátka váš velký den je pro nás stejně důležitý, jakoby byl náš vlastní.

  

  
  

  

fotografie TO.GET.HER – Lucia Sekerková / šaty TO.GET.HER – Hana Prchalová / vizáž Sonka Škeřík / prsteny Hanuš Lamr


SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
podělte se o váš příběh pod hashtagem #originalnisvatba