PRÁVĚ ČTETE

Nejkrásnější a nejoblíbenější svatby roku 2017...

Nejkrásnější a nejoblíbenější svatby roku 2017

Je už takovým zvykem, že na přelomu roku se bilancuje a hodnotí. Na tomto místě bych chtěla poděkovat všem nevěstám a ženichům roku 2017, kteří nám opět ukázali, že štěstí, dobré srdce a pravá láska pořád existují. Podívejte se na ty nejkrásnější a neoblíbenější oslavy lásky loňského roku. Já doufám, že naplní váš den nekonečnou radostí!

 

Lesní svatba s vůní dřeva, jednoduchá a jenom jejich

Tato svatba byla opravdu originální. Oba, ženich i nevěsta, milují přírodu, hory a dřevo. Jako místo obřadu si vybrali palouček uprostřed lesa, nedaleko jejich domu. Následné veselí nachystali v rodinné stodole, kterou pomáhala na velký den připravit celá rodina. A tak toto místo zůstane navždy jenom jejich.

fotografie f/MAX STUDIO

 

Přírodní svatba plná dřeva, lučního kvítí a pohodové atmosféry

Přírodní svatby byly opravu hodně oblíbené. Stejně jako první uveřejněná svatba v minulém roce. Krásné počasí, svatební kytice z lučního kvítí natrhaná v den obřadu, milí lide a uvolněná atmosféra, co víc si na svatbě přát. Podívejte se taky, jak krásně se dá sladit váš účes nevěsty například s motýlkem ženicha.

fotografie Petra Tomicová Photo / design a plánování Søstre studio

 

Překrásná industriální skandinávská svatba

Tak tato svatba mi opravdu vyrazila dech. Jak místem obřadu a následné svatební hostiny, tak industriálním stylem, překrásnými šaty nevěsty i družiček. Neskutečná atmosféra, které je cítit z každé fotografie. Byl to úžasný zážitek, jak pro nevěstu a ženich, tak i pro nás všechny.

fotografie Couple of Prague / design a plánování Søstre studio

 

Bohémská svatba v stodole s barevnými detaily

Romantika a odpočinek, zábava a tanec, dobré jídlo a dobré pití, příjemné prostředí a nakonec krásné vzpomínky, to vše může být součástí i vaší svatby. Stačí se inspirovat touto barevnou bohémskou svatbou v stodole a nechte své sny o pohádkové svatbě přenést do reality.

fotografie HMfoto.sk /design a plánování Moment Events

 

Tradičně netradiční romantická svatba

I tradiční svatby mají své kouzlo. Stačí přidat špetku sebe a hned se z toho stane originální svatba plných krásných detailů, dojemných momentů a hřejivého pocitu štěstí. A i ověřená kombinace modré a růžové může být velmi osvěžující.

fotografie Daniel Nedeliak

 

Svatba ve stylu 30. let

Svatba inspirována stylem 30. let se vám také moc líbila. Doba, která byla tak krásná a něčím jiná. A také není nad to sladit ženicha se svatebním veteránem. Očividně jsem nebyla jediná, komu se zalíbila kombinace modrého obleku a malinkatých puntíků na košili i motýlku.

fotografie Jan Veleta

 

Sluncem zalitá svatba v přírodě

Čistá, jednoduchá, sluníčkem zalitá a ve svěžích tónech greenery. Tak přesně taková byla vaše další oblíbená svatba minulé sezony. Další svatební obřad pod širým nebem, jednoduché romantické svatební šaty a pohodová atmosféra.

fotografie Daniel Nedeliak

 

A budou na svatbě chlebíčky?

Hosté na této česko-portugalské svatbě si rozhodně užili nejen překrásnou atmosféru, ale určitě i ty chlebíčky, které jsou lákadlem turistických průvodců naší gastronomie. Využití přirozeného půvabu místa obřadu se stalo inspirací nejen pro výzdobu svatební hostiny.

fotografie Mirek Žebrák

 

Originální a minimalistická svatba

Tak tato svatba byla přesně taková. Naprosto originální a opravdu minimalistická, v prosklená a světlem zalité oranžerii rezidence Liběchov. Celá svatba se nesla pouze v tónech zelené, zlaté, šedé a smetanové, a hřebem večera se stal netradiční čokoládový dort.

fotografie Martin Faltejsek / design a plánování svatební agentura EVENT/STA

 

Svatba bez shonu a s příjemnou atmosférou

Svatební den má být totiž přesně takový takový, jaký jste si ho vysnili vy dva. Svatební den má být plný pohody, skvělé nálady a lásky, bez shonu a s příjemnou atmosférou v kruhu rodiny a přátel. Je to přece váš den.

fotografie Daniel Nedeliak 


SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
podělte se o váš příběh pod hashtagem #originalnisvatba