PRÁVĚ ČTETE

Originální Svatba hledá právě tebe

Originální Svatba hledá právě tebe

Když jsem hledala někoho do teamu posledně, skončila jsem v nemocnici na oddělení rizikového těhotenství a celý proces se mi nepovedlo dotáhnout do úspěšného konce, za co se vám všem takto veřejně moc omlouvám. O to víc doufám, že se nám to tentokrát povede na výbornou.

A proto, pokud máte rádi všechno to nádherné kolem svateb a máte alespoň základní představu, co je to blog, pak hledám právě vás/tebe. Budete mít příležitost získat základní znalosti o svatebním průmyslu, dozvíte se více o blogování a sociálních médiích, a sehrajete tak důležitou roli při posunu Originální Svatby do dalšího levelu.

special occasion dressses

fotografie foxbackdrop

Jaká bys měl/a být?

Kreativní, iniciativní, učenlivá a spolehlivá, mít počítač a připojení k internetu, zájem o trendy a novinky, psaní a online svět svatebního blogu. Znalost sociálních sítí a to ostatní jako WordPress, SEO, Photoshop, atd. není podmínkou, pokud se ráda učíš.

Co vlastně budeš dělat?

Vytvářet nádherné příspěvky o svatbách a nejnovějších trendech ve Wordpressu, propagovat tyto příspěvky na sociálních sítích. Budeš se také účastnit na veletrzích a akcích svatebního průmyslu, a časem se může tato pozice rozšířit o další kompetence.

Co z toho budeš mít?

Staneš se součástí Originální Svatby, nejnavštěvovanějšího svatebního blogu v Čechách i na Slovensku.  Naučíš se něco o tom, jak to s blogováním vůbec funguje, jak se pracuje v redakčním systému a co vlastně je ten WordPress. Budeš se účastnit různých akcí, které připravujeme, jako jsou například focení svatebních editorialů. Pokud se osvědčíš a naše spolupráce bude fungovat, je tu možnost i placené pozice.

Kde to všechno bude probíhat?

Kdekoliv, jedná se o virtuální pozici, nicméně potkat se občas v Praze by bylo fajn.

A kdy spolu začneme?

Ideálně začátkem roku 2018.

Líbilo by se ti být součástí tohoto všeho? Pošli mi email na lucie@originalnisvatba.cz s předmětem “Bloger/ka” a napiš mi, proč máš o tuto spolupráci zájem a proč bych si měla vybrat právě tebe. Všechny žádosti o spolupráci zasílejte do 31. prosince. Pokud tato nabídka není vhodná pro tebe, ale znáš někoho, kdo by byl pro tuto pozici ideální, budu ráda, když mu/jí tuto informaci přepošleš.


Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
podělte se o váš příběh pod hashtagem #originalnisvatba