PRÁVĚ ČTETE

Když končí starý rok a začínají ty nové

Když končí starý rok a začínají ty nové

Toto období je pro mě jedním z nejkrásnějších v roce. Nejenže se blíží svátky a vánoční nálada je všude kolem nás (mimochodem, já Vánoce miluji), ale svatební fotografové a jiní dodavatelé mají konečně čas prezentovat svojí celoroční práci a moje emailová schránka je plná překrásných svateb, o které se s vámi strašně ráda podělím. Tak bez dalších sáhodlouhých řečí, pojďme na to…

Jak to všechno začalo

Na silvestrovskej chate, kde skončil rok starý a začali sa tie nové, spoločné roky.


Wedding Dresses NZ
  

Plánování svatby vs. skutečnost

Na začiatku som sa toho bála. Som veľmi praktický človek a plánovať niečo rok dopredu, od šiat po výzdobu, kvety a tie najmenšie detaily a nevedieť, ako to bude celé vyzerať, bola výzva. Postupne však všetko začalo dostávať presnejšie kontúry a „sadlo“ to podľa našich predstáv. Človek si naplánuje celý deň a nakoniec zistí, že ten deň musel mať oveľa menej hodín, ako v skutočnosti mal mať.



  
photography backdrops


  

Focení v přírodě

Bolo to najkrajšie z fotenia. Veľmi príjemné a uvoľnené vďaka Peťovi Hečkovi. Celý ten priestor dáva pocit voľnosti a intimity zároveň.






  


Nejsilnější moment

Ťažko vybrať jeden. Obrad v kostole bol určite jedným z top momentov. Veľmi krásne bolo aj sadnúť si za stôl na hostine a vidieť pokope rodinu a priateľov, tešiť sa s nami a oslavovať náš veľký deň. Ďalším z top momentov bolo určite aj fotenie, ktorého sme sa zo začiatku báli, ale nakoniec sme si ho užili a tešíme sa z krásnych fotiek.




  

Jedna rada pro budoucí nevěsty

Urobiť si to po svojom. Vtedy bude ten deň presne taký, aký má byť. Nerozmýšľať nad tým, čo sa patrí a čo by sa malo, ale nad tým, čo chcete vy. Užiť si ten deň od rána až do rána a nezabudnúť aj niečo málo zjesť.

ball gown prom dresses uk

fotografie Peter Hečko / svatební šaty Dress by Katarina Vargova / make-up BeautyFan – Profesionálne líčenie / oblek Ozeta / dekorace a výzdoba nevěsta a zapůjčené z Happy moments / prstýnky K.I.M. Gold / dort a sladkosti Tortičky Miška / hudba DJ Branislav Slezák / místo Reštaurácia Maxim, Trnava


SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
podělte se o váš příběh pod hashtagem #originalnisvatba