PRÁVĚ ČTETE

Piknik, který se změnil na romantické zásnuby

Piknik, který se změnil na romantické zásnuby

fotografie Yana Zolotoverkhaya
dekorace Ellie Yakimova

Je pátek a vy určitě uvažujete, co podniknete tento víkend. Předpověď počasí je příznivě nakloněná výletům do přírody, vyhřívání se na sluníčku a pohodě v trávě. Tak rychle sbalit piknikový koš plný dobrot, deku, sluneční brýle a určitě nezapomeňte na opalovací krém. A dnes se můžete inspirovat třeba tímto romantickým zásnubním piknikem v Praze.

Ellie Yakimova o pikniku

Když mi poprvé napsal Mitch z New South Walesu v Austrálii, měl už přesnou představu o tom, jak musí vypadat okamžik, kdy bude žádat svoji přítelkyni Lauren o ruku. Psal, že Lauren byla v Praze před několika lety a moc se do tohoto města zamilovala. Proto se Mitch rozhodl, že Praha bude ideálním místem pro pokleknutí a vyslovení té nejdůležitější životní otázky. Zeptala jsem se ho, jaká je Lauren a co má ráda. Mitch samozřejmě odpověděl, že kromě toho, že je podle něj ta nejlepší na světě, je velice romantická.



Door and Window Backdrops for Photography Photo Studio backdrop!  
Vinyl Backdrops No Wrinkle Photography Backdrops (backdrop roll)

Vzhledem k tomu, že také miluje zahrady a pikniky, rozhodli jsme se pro ni uspořádat romantický piknik ve Vojanových sadech, které se nachází hned u Karlova mostu. Pro Lauren bylo všechno tajemstvím, od přítele věděla jen to, že jedou na projížďku Prahou ve starém veteránu. Když se u Čertovky potkali s fotografkou Yanou, budoucí nevěsta stále nic ne tušila a předpokládala, že fotografka je pouze na památku vyfotí u auta. Teprve poté, co Yana mladý pár přivedla na místo romantického pikniku, začala Lauren tušit, že se rozhodně nejedná o běžný den. Když Mitch poklekl a vyndal prstýnek, Lauren už nemohla udržet slzy radosti.

  


  

  

fotografie Yana Zolotoverkhaya / dekor Ellie Yakimova / lokalita Vojanovy sady, Praha


SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
podělte se o váš příběh pod hashtagem #originalnisvatba