PRÁVĚ ČTETE

A co uděláte se svatebními fotografiemi vy?

A co uděláte se svatebními fotografiemi vy?

Pokud vás letos čeká svatba, určitě už máte rezervovaný termín u svatebního fotografa. U toho, jehož práci obdivujete už nějakou dobu, a už teď se na své svatební fotografie neskutečně těšíte. Možná si necháte nafotit i předsvatební fotografie. Ale co s nimi uděláte? Nahrajete je na Facebook nebo Instagram, abyste se s nimi pochlubili svým známým? A co pak, budete se na ně příležitostně dívat? Nebo necháte vytisknout pár kousků pro nejbližší rodinu? A co z nich uděláte součást svého domova, ale nevíte jak? Dnes mám pro vás pár nápadů, jak si zpříjemnit bydlení svými oblíbenými svatebními momenty.

Obrazová galerie

homecoming  backdrops  

první Jessi Nichols via Southern Weddings / druhá Jamie Delaine

Vytiskněte si fotografie v různých velikostech a vytvořte si na stěně svoji vlastní obrazovou galerii. Nemusí to být jenom fotografie z vaší svatby, postupně se může tato galerie rozrůst o vaše další společné zážitky.

Luxusní fotokniha

  

obě Artifact Uprising

Luxusní fotokniha vhodná na odkládací stolek ve vašem obývacím pokoji? Proč ne! Určitě si v ní rádi občas zalistujete a taky potěší vaše návštěvníky. Já osobně jsem moc spokojená s knihami od Artifact Uprising.

Galerie na plátně

fotografie Manifesto Photograph

Další forma obrazové galerie. Pokud se vám ale nechce hledat rámy různých velikostí a stejného designu, nechte si své oblíbené svatební momenty vytisknout na plátno.

Kalendář jako dárek

  

obě Artifact Uprising

Další skvělý nápad, který já osobně doma postrádám. V době digitálních kalendářů mi doma chybí ten stolní, kde bychom si mohli zaznamenávat důležité data. A také to může být skvělý dárek pro nejbližší rodinu.

Velkoformátový plakát

  evening gowns UK

první A Beautiful Mess / druhá Mountain Modern Life

“Think big” neboli co tak velký formát? Klasické fotografie jsou skvělé. Ale pokud jde o jejich umístění ve vaší domácnosti, nebojte se jít do toho ve velkém stylu a pořiďte si domů foto plakát.

*Tento post je sponzorovaný OnlinePoster.cz


SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
podělte se o váš příběh pod hashtagem #originalnisvatba