PRÁVĚ ČTETE

Moje malé velké dobrodružství

Moje malé velké dobrodružství

Pokud blog sledujete nějaký ten čas, určitě jste si všimli, že na něm už pár týdnů nepřibyli žádné nové příspěvky. Pokud se vám nechce číst a chodíte sem hlavně kvůli krásným obrázkům, důvod naleznete pod tímto článkem. A pro ty, kterým písmenka neuškodí, tu mám i pár řádků.

Určitě jste už měli možnost zjistit, že život nebývá takový, jaký si ho naplánujete. Já jsem se loni těšila na poslední léto jako obyčejná holka (nechci psát žena, protože v duchu se pořád cítím na sedmnáct, hahaha) a hlavně na září. No místo toho jsem začátkem července skončila na oddělení rizikového těhotenství a dva týdny na to jsem byla mámou. A moje velké dobrodružství s malým človíčkem začalo.

Po dvou měsících strávených na různých odděleních v nemocnici jsme si konečně přivezli domů naši malou Viktórii (malou proto, že při propuštění měla 2700 gramů a ani dnes, kdy má osm měsíců, to není žádný cvalík). Své jméno dostala po dědovi Viktorovi a pro svůj význam – Viktorie je římská bohyně vítězství a obzvlášť se mi líbila tato věta “Nositelka tohoto jména má v sobě množství energie.” Chtěli jsme jí ten těžší start do života trošku usnadnit.

Myslela jsem si, že doma to bude všechno jednodušší a více v pohodě než v nemocnici. Jak moc jsem se mýlila. I v mnoha jiných věcech. Moje dcera mě za velmi krátkou dobu naučila, že nejsem až tak trpělivá a systematická, jak jsem si o sobě myslela. Půl roku na to vím, že každý jeden den, i ten nejhorší, stál za to. Protože mě naučil nejen to, jak být trpělivější a všechno lépe plánovat, ale mnohem mnohem víc.

Tento příspěvek píšu na pokračování a vím, že to ještě nějaký čas potrvá. Ale pohled na mojí dceru, která se tu vedle mě učí, jak se dostat na všechny čtyři, to všechno vynahradí. A já se vám budu snažit vynahradit těch pár měsíců bez svatebního snění – už tento týden se můžete těšit na úžasnou svatební inspiraci přímo z romantických Benátek.

A moje velké dobrodružství s malou Viktorkou pokračuje…

  

fotografie Já


Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
podělte se o váš příběh pod hashtagem #originalnisvatba