PRÁVĚ ČTETE

Rustikální svatba v malebné přírodě u vodníka Slám...

Rustikální svatba v malebné přírodě u vodníka Slámy

fotografie PSKS PHOTO
lokalita Háj ve Slezsku, Česká republika

Ze všech svatebních fotografií je cítit veselá a romantická atmosféra plná radosti a lásky. Výjimkou nejsou ani fotky Martina a Moniky. Jejich svatba se konala na kouzelném místě v Mlýnu vodníka Slámy v Háji ve Slezsku, u Opavy. Už od počátku příprav z ní dýchala opravdová láska. Obřad probíhal krásného slunného dne u altánku v malebné přírodě mezi zelenajícími se stromy.

ollies-01
ollies-02
ollies-03  ollies-04
ollies-05

Celá svatba se nesla v něžném duchu krémové a tmavě modré. Obě barvy společně s rustikálními prvky vytvořily jedinečný zážitek, na který určitě nezapomenou jak svatebčané, tak samotní novomanželé. Jako doplňková barva byla zvolená růžová, která dodala svatbě na něžnosti. Opravdovým skvostem jsou krémové šaty nevěsty, které dokonale ladily se šatičkami jejich maličké dcerky.

ollies-06  ollies-07
ollies-08
ollies-09  ollies-10

Svatební hostině dominoval sweet bar plný cukrovinek a sladkého, který připravila na přání cukrárna Ollies. Svatebčané tak mohli okusit makronky a svatební koláčky na několik způsobů. Vše bylo uloženo do tematického prostředí dozdobeného ve stylu svatby. Výborná chuť ve spojení s dobovými dekoracemi vytvořila tu nejlepší atmosféru k oslavě takto výjimečné události.

ollies-11
ollies-12

Sladký bar se nacházel v dřevěné skříni a pochoutky byly servírovány na porcelánových a skleněných podnosech, v hrníčcích a mísách. Cukrárna Ollies doladila všechny sladkosti do barev svatby. Velmi oceňované bylo malé provedení dezertů a svatebních koláčků. Mlsání takových jednohubek je rychlé a bez nebezpečí umazání slavnostních šatů.

Kouzelná svatba Moniky a Martina ve všech zanechala příjemný pocit lásky a radosti. Věřím, že taková netradiční svatba může být snem každé mladé dívky.

ollies-13  ollies-14
ollies-15

fotografie PSKS PHOTO / svatební šaty Marie Mukařovská / květiny a výzdoba Jedinečná Svatba / Backdrops  Foxbackdrop /dort a sladký bar Cukrárna Ollies / lokalita Mlýn vodníka Slámy 


SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
podělte se o váš příběh pod hashtagem #originalnisvatba