PRÁVĚ ČTETE

Jarní bohémská svatba plná barev

Jarní bohémská svatba plná barev

fotografie Martin Kup
lokalita Buchlov

Nový týden se nám pomalu ale jistě rozjel, no a dnes tu pro vás mám veselou jarní svatbu Aničky a Michala, která byla plná barev. Od červeného motýlku, přes pestrobarevnou květinovou čelenku, až po lampiónovou svatební výzdobu. Lehké svatební šaty a bosá nevěsta v lese ještě více umocnily bohémský styl této svatby.

anicka-michal-01 anicka-michal-02  anicka-michal-03 anicka-michal-04

Jejich příběh

Už od první chvíle, kdy jsme si společně začali povídat o svatbě, jsme si ji chtěli udělat jarní a plnou přírodních tonů. Na doporučení naši paní květinářky jsme vybrali bohémský styl svatby uprostřed louky, s krásným zámkem Buchlov v pozadí.

Když odmyslíme všechny stresy kolem a okolo, byl to jeden z těch úžasných a krásných dní v našem životě, které ale bohužel strašně rychle uběhne. Asi nejlepší bylo vidět naše nejbližší, jak jsou všichni veselí, šťastní a užívají si tento den a večer a námi.

anicka-michal-05 anicka-michal-06 anicka-michal-07 anicka-michal-08 anicka-michal-09  anicka-michal-10 anicka-michal-11 anicka-michal-12 anicka-michal-13 anicka-michal-14 anicka-michal-15 anicka-michal-16  anicka-michal-17 anicka-michal-18 anicka-michal-19  anicka-michal-20 anicka-michal-21 anicka-michal-22 anicka-michal-23 anicka-michal-24 anicka-michal-25

fotografie Martin Kup / video 4eyes.cz  / svatební šaty ebay.co.uk / vizáž Anet Visage / účes Martina hairstyling / oblek Royal Prostějov / dekorace a květiny Květinářství Žaneta / dort Markéta Sukupová / prsteny Zlatnictví Miroslava Štepánková / místo Hotel Buchlov


SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

  1. […] Svatební fotoreport Aničky a Michala byl publikován na blogu Originální svatba. […]

  2. […] svatební šaty a bosá nevěsta v lese umocnily bohémský styl této svatby. Fotografie Martin […]

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
podělte se o váš příběh pod hashtagem #originalnisvatba