PRÁVĚ ČTETE

White Agency uvádí nový DIY Ateliér pro nevěsty...

White Agency uvádí nový DIY Ateliér pro nevěsty

Představte si, že máte možnost setkat se s profesionály, kteří se podílejí na přípravě těch nejkrásnějších, nejexkluzivnějších a nejsnovějších svateb. Profíků, pro které nic není nemožné a zařídí vše, co si nastávající svatebčané usmyslí. A máte možnost s nimi strávit tvůrčí den a načerpat jejich zkušenosti a praktické dovednosti, abyste si svůj velký den navrhla, naplánovala a uskutečnila přesně podle svého.

atelier-pro-nevesty-01

Čím začít, jak postupovat a neztratit původní vizi, jak co nejefektivněji pracovat s rozpočtem, jak dodat vašemu dni D výjimečné kouzlo? Najmout si svatební agenturu a během předsvatebního období se o nic nestarat je jedna cesta. Ale co když jste kreativní, máte nápady a přípravy na svatbu vás baví? Těšíte se, že budete vyrábět jmenovky na svatební tabuli, dekorace na zahradní slavnost a i květiny a dort chcete mít pod kontrolou. Ano, DIY trend se vrací i do svatební oblasti. Přání a potřeby kreativních nevěst následuje svatební agentura White Agency, která od února 2016 začíná pravidelně organizovat DIY Ateliér pro nevěsty. Jedná se o den plný inspirace, při němž největší odborníci na svatby odhalí své lety nabité zkušenosti.

atelier-pro-nevesty-07

Svatební oganizátorka, stylista, vizážistka, cukrář, fotograf, kameraman a floristka vás krok za krokem seznámí s plánováním a rozpočtováním svatby, svatebním líčením, minimem kaligrafie, výrobou dortu i originálního welcome-drinku. Dozvíte se, jaké jsou aktuální svatební trendy a také pár praktických triků, jak pózovat a vypadat krásně na fotografiích a videu. Závěrem dne budete mít jasno v tom, jak svou představu realizovat a budete mít detailní plán, kdy a jaké kroky podniknout.

atelier-pro-nevesty-03

Ateliér pro nevěsty se koná v komorním prostředí a malém počtu účastníků, který umožňuje interaktivitu kurzu. První termín je vypsán na polovinu února 2016, další workshopy se budou konat na jaře a na podzim v prostorech White Agency na Rašínově nábřeží v Praze. Zaváděcí cena šestihodinového kurzu je 3900 Kč. A hledáte-li originální dárek pro kamarádku, sestru či snoubenku, využijte možnosti dárkového poukazu. Poukazy je možné objednat emailem nebo telefonicky přímo u White Agency.


O White Agency

Přední česká agentura pro svatební plánování a design byla založena před více než deseti lety. Úspěšně působí na domácím trhu a také v Londýně, odkud čerpá nejnovější trendy, inspiraci a zkušenosti. Specializuje se na luxusní, komplexní svatby a ve svém oboru poskytuje služby nejvyšší kvality. Vedle plánování a produkce začíná od roku 2016 organizovat také kurzy pro nevěsty. White Agency je první českou agenturou, která je členem Little Black Book, nejznámějšího svatebního blogu plného inspirace Style Me Pretty.

atelier-pro-nevesty-04  atelier-pro-nevesty-05
atelier-pro-nevesty-02

fotografie ateliéru Petr Pelucha // svatební fotografie Štěpán Vrzala



SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
podělte se o váš příběh pod hashtagem #originalnisvatba