PRÁVĚ ČTETE

3 Instagramové účty pro vaši inspiraci

3 Instagramové účty pro vaši inspiraci

Věděli jste, že i na Instagramu najdete hromadu krásné a zajímavé inspirace pro váš svatební den? Dnes vám proto představím další 3 instagramové účty, které se rozhodně vyplatí sledovat. A to nejen kvůli inspiraci. Plus, nezapomeňte sledovat také @youandme_mag nebo můj osobní Instagram @bylucie.

Lavender & Twine

3-instagramove-ucty-lavenderandtwine

Lavender & Twine je romantický název svatební fotografie v podání talentované Daniele, která miluje to co dělá, protože miluje lásku samotnou. A na jejích fotografiích je to hodně vidět.
Instagram @lavenderandtwine

BHLDN

3-instagramove-ucty-bhldn

BHLDN je “nejen” internetový obchod se vším, co vás jen napadne, pro váš dokonalý svatební den nebo jakoukoliv jinou důležitou událost. Je inspirován stylem vintage a najdete tu celou škálu věcí, od svatebních šatů, po zajímavé dekorace.
Instagram @bhldn

Burnett´s Boards

3-instagramove-ucty-burnettsboards

Dalším z mích oblíbených zahraničních svatebních blogů je právě Burnett´s Boards. Je plný zajímavé svatební inspirace, svatební módy a nádherných stylizovaných focení.
Instagram @burnettsboards

Foxy Flowers Prague

3-instagramove-ucty-foxyflowersprague

A jako bonus na závěr jsem pro vás vybrala něco z „domova“. Za značkou Foxy Flowers stojí mladá a talentovaná floristka Xenie, která pochází z daleké Sibiře, ale najdete ji v Praze. Zakládá si hlavně na originalitě a čerstvých květinách.
Instagram @foxyflowers.prague



SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
podělte se o váš příběh pod hashtagem #originalnisvatba