PRÁVĚ ČTETE

Lucie a Honza | Západ slunce plný lásky

Lucie a Honza | Západ slunce plný lásky

lucie-honza-01

Náš příběh

S Honzou jsme se potkali, jak už to většinou bývá, na vysoké škole. Studovali jsme oba stejný obor, zubní lékařství, ale každý v jiném městě. Již od prvního večera jsem cítila, že to bude můj osudový muž. Byl galantní, chytrý, vtipný a při prvním polibku se mi podlomily kolena. Naštěstí Praha od Plzně není tak vzdálená a tak naší lásce nic nebránilo. Po dvou letech, kdy Honza odpromoval, přesídlil za mnou do Prahy, kde jsme spolu začali žít. Bylo to krásné období plné nových začátků.

Po dalších třech letech však nastal největší zlom v našem vztahu. Otevřeli jsme si spolu svou zubní ordinaci. Stálo nás to spoustu peněz, úsilí a času. Byli jsme od rána do večera jen v práci a pořád spolu. Všichni nám to rozmlouvali, ať spolu nepracujeme, že se večer na sebe ani nebudeme těšit, ale my jsme se nenechali odradit. Měli jsme společný cíl, za kterým jsme si šli, a vyplatilo se. Díky tomuto velmi náročnému období jsme oba pochopili, že vždy tu budeme jeden pro druhého a dokážeme i v těžkých chvílích držet při sobě.

lucie-honza-02
lucie-honza-03  lucie-honza-04
lucie-honza-05
lucie-honza-06


Když se hodně pracuje, musí se také odpočívat. Jeli jsme proto relaxovat do Tater. Během našeho prodlouženého víkendu v Tatrách u sklenky šampaňského Honza poklekl a požádal mě o ruku. Nebylo to ani na Lomnickém Štítě, ani u Popradského Plesa před zraky mnoha diváků. Bylo to večer, v televizi pravě probíhal zápas MS v ledním hokeji, popíjeli jsme víno a bylo nám krásně. Tak proběhlo naše zasnoubení a začali jsme plánovat naší vysněnou svatbu. Když jsme vybírali svatebního fotografa backdrop a uviděla jsem fotografie od Dary Rakovcik na blogu Originální Svatba, okamžitě jsem měla jasno, že ona je ta pravá. Při našem osobním setkání, jsem zjistila, že je nejen skvělá fotografka, ale také úžasný člověk.

lucie-honza-07
lucie-honza-08  Shop Prom and Stage Backdrops for Photography Photo Studio
lucie-honza-10
lucie-honza-11  lucie-honza-12
lucie-honza-13
lucie-honza-15  lucie-honza-16
lucie-honza-14


Jako správní milovníci vína jsme nemohli během naší zářijové dovolené vynechat Pálavské vinobraní. Osud tomu chtěl a i Dara během tohoto víkendu navštívila Mikulov, jelikož zde fotila svatbu a nápad na zásnubní fotky byl na světě. Mým velkým přáním bylo fotit při západu slunce a Dara vymyslela výšlap na Svatý Kopeček. Počasí bylo jako na objednávku, jen na Svatém Kopečku bylo spoustu lidí, kteří si zde vychutnávali u sklenky vína západ slunce. To nám však nestálo v cestě a po náročném výšlapu jsme si i my našli své soukromé místečko, kde vznikly nádherné fotky plné lásky. Tímto velké díky Daře a také blogu Originální Svatba, který mě neustále inspiruje.

lucie-honza-17  lucie-honza-18
lucie-honza-19
lucie-honza-20


fotografie Dara Rakovcik | make-up & vlasy Livie Marencinová | lokalita Mikulov, Svatý Kopeček




SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
podělte se o váš příběh pod hashtagem #originalnisvatba