PRÁVĚ ČTETE

3 Instagramové účty pro vaši inspiraci

3 Instagramové účty pro vaši inspiraci

Věděli jste, že i na Instagramu najdete hromadu krásné a zajímavé inspirace pro váš svatební den? Dnes vám proto představím další 3 instagramové účty, které se rozhodně vyplatí sledovat. A to nejen kvůli inspiraci. Plus, nezapomeňte sledovat také @youandme_mag nebo můj osobní Instagram @bylucie

Brumley & Wells

3-instagramove-ucty-brumleyandwells

Za názvem Brumley & Wells se skrývá fotograf Jacob,  který má vášeň pro fotografii na film a miluje přirozené světlo. Jeho fotografie jsou jednoduché, elegantní a nadčasové.
Instagram @brumleyandwells

Hey Wedding Lady

Brautkleid Spitze

Hey Wedding Lady je další ze zahraničních svatebních blogů, na které jsem natrefila hlavně díky Instagramu. A stojí za ním svatební koordinátorka Ariana ze slunečné Kalifornie.
Instagram @heyweddinglady

Saffron Avenue

3-instagramove-ucty-saffronavenue

Angela ze Saffron Avenue je grafička, dizajnérka a autorka blogu. Miluji její krásné psaní – kaligrafii, ale hlavně, její návrhy loga, celkového dizajnu pro weby a blogy, a dokonalé hrníčky na kafe.
Instagram @saffronavenue

A jeden bonus na závěr…

Štěpán Vrzala

3-instagramove-ucty-stepanvrzala

A jako bonus na závěr jsem pro vás vybrala něco z „domova“. Štěpána Vrzalu vám určitě nemusím představovat. Pravidelně se s ním potkáváte na stránkách magazínu YOU&ME, ale i zde na blogu.
Instagram @stepanvrzala



SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
podělte se o váš příběh pod hashtagem #originalnisvatba