PRÁVĚ ČTETE

Silvestrovská svatba Hannah a Seba, Amsterdam

Silvestrovská svatba Hannah a Seba, Amsterdam

fotografie Khiria - Eliška Fischerová

Svatba Hannah a Seba proběhla posledního dne roku 2014. Toto netradiční svatební datum nabízí hned několik privilegií… rozhodně budete mít na výběr z mnoha dodavatelů, kteří jsou přes rok hodně zaneprázdnění, oslavíte příchod Nového roku se všemi, které máte rádi a velký benefit na závěr – můžete si být jisté, že váš muž na datum svatby opravdu nezapomene.

Fotografka Eliška Fisherová o této svatbě napsala… Hannah a Seb, dva sympatičtí Britové, si zvolili pro svůj nový domov krásný a poetický Amsterdam. Po necelém roce společného soužití v holandské metropoli plné pohodových Holanďanů a všudypřítomných kanálů, se rozhodli říci své ano právě tam. V uvolněné amsterodamské atmosféře, obklopeni svými blízkými z Velké Británie a v den velkých oslav k přivítání nového roku Dřevěné kozy.

Silvestrovská svatba Hannah a Seba, Amsterdam
hannah-seb-03  dance backdrop
hannah-seb-05
hannah-seb-06
hannah-seb-07
hannah-seb-08  hannah-seb-09

Přípravy nevěsty a družiček probíhaly v úžasném salonu Wild Romance, kde pánové kadeřníci vytvářeli krásné účesy a líčili dámy s lehkostí a velkým šarmem. Pánové se připravovali ve svém apartmánu daleko od nevěsty a družiček. Byli ve skvělé náladě, popíjeli pivo, poslouchali muziku a s elegancí vlastní britským gentlemanů se v přívalech smíchu házeli „do gala“. Všichni ve stejných ponožkách, kšandách a sacích s vyšitými jmény ženicha a nevěsty, opouštěli byt jak jinak než na kolech.

hannah-seb-10
hannah-seb-11
hannah-seb-12
hannah-seb-13
hannah-seb-14
hannah-seb-15
hannah-seb-16hannah-seb-18hannah-seb-17hannah-seb-19
hannah-seb-20
hannah-seb-21
hannah-seb-22
hannah-seb-23

Obřad proběhl v anglikánském kostele a oslava s recepcí v designovém hotelu Droog. Hotel z části slouží jako showroom pro umělce a z části jako galerie a má neuvěřitelné kouzlo. Recepce se odehrávala celkem ve  třech místnostech, které se postupem večera měnily dle potřeb.

Sledovat radostné tváře všech zúčastněných, energii, pospolitost a obrovskou chuť radovat se z nově vzniklého spojení a přivítat nový rok společně, pro nás byl opravdu tím nejhezčím možným vstupem do Nového roku.

hannah-seb-24
hannah-seb-25
hannah-seb-26  hannah-seb-27
hannah-seb-28
hannah-seb-29
hannah-seb-30  hannah-seb-31
hannah-seb-32

A určitě se podívejte i na překrásní svatební video:


fotografie Khiria – photographer | video Jana Bušková | organizace Weddingplanner het Bruidmeisje




SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
podělte se o váš příběh pod hashtagem #originalnisvatba