PRÁVĚ ČTETE

Svatba Petry a Tomáše, Green Valley, Chotýšany

Svatba Petry a Tomáše, Green Valley, Chotýšany

petra-tomas-01

Nevěsta Petra napsala… S manželem jsem se seznámila v jeho bývalé práci a byla to láska na první pohled. Od té doby nám oběma začala jedna velká pohádka, která byla zpečetěna svatbou 9.8.2014 v resortu Green Valley u Chotýšan, kde nic nemělo chybu a byl to pro nás jedním slovem SEN.

Jako nevěsta jsem vstávala v 5 hodin, abych vše postíhala bez stresů. Přijela vizážistka, která mně nalíčila, poté jsme se s mou kamarádkou, která mi se vším pomohla, nasnídali a vyráželi na místo konání svatby, kde jsme všichni zdobili pergolu a okolí dle našich představ. Naší barvou byla malinová se stříbrnými doplňky. Vše bylo krásně sladěné a byla jsem z toho všeho nadšená. Když jsem se chystala do svatebních šatů, vůbec mi nic nedocházelo. Ale když jsem vyšla ven před všechny svatebčany, kteří tam byli kvůli mně, dojalo mě to. Nastoupili jsme do aut a v troubící koloně jeli na místo. Obřad byl dokonalý, i když s menším zpožděním. Bylo to romantické, počasí bylo úžasné, sluníčkové.

petra-tomas-02  petra-tomas-03
petra-tomas-04
petra-tomas-05  petra-tomas-06
petra-tomas-07
petra-tomas-08  petra-tomas-09
petra-tomas-10
petra-tomas-11
petra-tomas-12  petra-tomas-13
petra-tomas-14
petra-tomas-16  petra-tomas-17
petra-tomas-15
petra-tomas-18
petra-tomas-19
petra-tomas-20

Večerní zábava s živou kapelou se rozjela, vepřová kýta se pekla na rožni, koupání v bazénu bylo příjemné po celém propoceném dni a celkovou atmosféru zpestřil ohňostroj. Celý večer byl v doprovodu skvělého moderátora, za který mu patří velké dík. Ráda bych poděkovala VŠEM, kdo se na našem dni podílel, bylo to něco nezapomenutelného a stále se do toho dne vracíme. Jednoduše řečeno vše se povedlo na maximum a všichni byli šťastní a spokojení. Děkuji!!!

petra-tomas-21
petra-tomas-22  petra-tomas-23
petra-tomas-24
petra-tomas-25  petra-tomas-26
petra-tomas-27  petra-tomas-28
petra-tomas-29


fotografie KatesPhotography | makeup Lucie Kučinová | dost www.edorty.cz | lokalita Green Valley Park Chotýšany




SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
podělte se o váš příběh pod hashtagem #originalnisvatba