PRÁVĚ ČTETE

5 mini valentýnských projektů

5 mini valentýnských projektů

Kdo mě zná osobně, ví, že pro své nejbližší strašně ráda připravuji a vytvářím drobné dárky a překvapení. Jinak tomu nebude ani letos. Valentýn je za dveřmi, a proto je nejvyšší čas poohlédnout se po malých milých návodech, jak na to. Pár jsem jich pro vás našla a vybrala ty, které rozhodně vyzkouším i já. Jsou jednoduché, rychle zvládnutelné a určitě potěší oči, chuťové buňky, ale i duši. A pokud máte nějaký svůj osobní tip, budu moc ráda, když se s námi podělíte…

Jahodový špíz

Rychlé, snadné a navíc tak dobré… jahody, brownies a marshmallows, to všechno polité čokoládou. Kdo by odolal? (recept a postup na Erica´s Seet Tooth)

inspirace na Valentýna
 

Vodovková pohlednice

Není nic jednoduššího, než vzít do ruky štětec a malovat. Na to, abyste zvládli jednoduchou pohlednici, nemusíte být zrovna akademický malíř… (pár nápadů najdete na a daily something)

inspirace na Valentýna
 

Láskyplné napichovátka

Další skvělý, a navíc ultra jednoduchý nápad. Stačí zaběhnout do papírnictví a koupit červený papír. Nůžky doma určitě máte. A muffiny? Ty určitě někde seženete… (jednoduchý návod jak na to na Paper&Stitch)

inspirace na Valentýna
 

Pro něho i pro ni

Tímto dárkem nejenže potěšíte obdarovanou osobu, ale zkrášlíte jí i poličku, zeď nebo například pracovní stůl. Stačí vytisknout a zarámovat… (tyto a další obrázky ke stažení na whipperberry)

inspirace na Valentýna
 

Krabička plná lásky

To nejlepší nakonec? Minimálně pro milovníky čokolády. Věnujte mu tu jeho/její oblíbenou v jiném obalu. Určitě to bude příjemné překvapení… (postup jak na to + pohlednice k tomu na The Sweetest Occasion)

inspirace na Valentýna
 

A pokud vám to nestačilo a hledáte další nápady na Valentýna, určitě se podívejte i na ty z minulého roku.



SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
podělte se o váš příběh pod hashtagem #originalnisvatba